b2b marketing

Tundra, bureau voor B2B-marketing

Ben je voor jouw bedrijf of organisatie op zoek naar een reclamebureau met expertise op het gebied van B2B marketing? Fullservice bureau Tundra in Waalwijk heeft jarenlange ervaring op het gebied van business to business marketing. Dankzij onze kennis en ervaring weten we precies hoe we – in samenwerking met jou – je bedrijf verder kunnen helpen. Kun jij wel advies gebruiken op het gebied van B2B marketing? Wil je bijvoorbeeld meer informatie over een B2B website of een andere specialisatie op het gebied van B2B marketing? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als eigenaar of medewerker van een B2B-bedrijf ben je altijd op zoek naar de juiste manier om met je doelgroep te communiceren. Communicatie met een bedrijf vraagt immers om een andere vorm van communicatie als communicatie met consumenten. Tundra heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van B2B communicatie en B2B marketing. Om die reden weten wij precies aan welke eisen goede business to business marketing voldoet. Natuurlijk is een professionele B2B website juist voor deze doelgroep erg belangrijk. Ook op dit vlak ben je bij ons marketing- en communicatiebureau in Waalwijk aan het juiste adres.

B2B marketing: professionele aanpak

Wie als B2B-bedrijf communiceert met zijn doelgroep, komt niet weg met een amateuristische aanpak en een website die op een zolderkamertje is gebouwd. Als B2B-organisatie is het immers van groot belang dat je doelgroep ziet dat je een betrouwbare partij bent. Een professionele uitstraling is daarbij onmisbaar. Om die reden kun je als B2B-bedrijf niet zonder professionele partij voor je B2B marketing, en ook niet zonder een professionele B2B website. Dit is immers het visitekaartje van je bedrijf! Tundra kan je daarbij helpen. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we jouw bedrijf het beste aan de buitenwereld kunnen tonen.

Fullservice aanpak voor de beste B2B marketing

Onze aanpak is zeer doelgericht: voordat we beginnen met het uitvoeren van je B2B marketing, definiëren we de marketingdoeleinden van je bedrijf zo precies mogelijk. Het is immers niet zinvol om je bezig te houden met business to business marketing, als je niet precies weet wat je ermee wil bereiken. Vervolgens gaan we heel gericht aan de slag om die doelen te behalen. Dat kan zijn met een B2B website, maar ook met offline advertenties, een beursinrichting, enzovoorts. Onze werkzaamheden zijn volledig afhankelijk van jouw doelen! Wanneer je met ons in zee gaat, merk je dan ook al snel de voordelen van een fullservice bureau. Je kunt bij ons bijvoorbeeld niet alleen terecht voor het professionele ontwerp van je B2B website, maar ook voor het bouwen ervan. We hebben nog meer specialisten in huis die je kunnen bijstaan in het ontwikkelen van een effectieve campagne op het gebied van B2B marketing. Van strateeg tot tekstschrijver en van ontwerper tot programmeur: ons complete team zorgt ervoor dat jouw business to business marketing tot in de puntjes wordt geregeld!

Vergroot je conversie met een B2B website

Bij Tundra in Waalwijk hebben we in de loop der jaren ervaren dat een professionele B2B website voor veel conversie kan zorgen. In tegenstelling tot een consumentenwebsite is een B2B website gericht op zakelijke relaties. Het doel van een B2B website is dan ook vaak het informeren van potentiële klanten over je bedrijf, en het uitnodigen tot het opnemen van contact. Bij Tundra zorgen we ervoor dat je B2B website precies dát doet. B2B marketing – ook via een B2B website – moet immers doelgericht zijn. Business to business marketing zonder helder geformuleerde doelen is immers zinloos. Wij helpen je graag bij het formuleren van de doelen van je B2B marketing en helpen je om – onder meer met een B2B website – deze doelen te bereiken.

Tundra – hét bureau voor B2B marketing voor Waalwijk en omstreken

Wanneer je in Waalwijk (regio De Langstraat in Brabant) gevestigd bent en je bent op zoek naar een bureau voor B2B marketing, dan ben je bij fullservice bureau Tundra aan het juiste adres. Maar niet alleen bedrijven in Waalwijk zijn van harte welkom voor een campagne op het gebied van business to business marketing; ook wanneer je gevestigd bent in de regio – bijvoorbeeld in Den Bosch (’s-Hertogenbosch), Tilburg, Breda en Eindhoven – kun je bij Tundra terecht voor een campagne op het gebied van B2B marketing. Ook vanuit Gorinchem, Veghel, Roosendaal, Etten-Leur, Oosterhout, Zaltbommel, Oisterwijk, Drunen, Vlijmen en Oss is ons bureau erg goed bereikbaar. En omdat Waalwijk zo centraal gelegen is, ben je zelfs vanuit Amsterdam zo bij ons bureau!

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229