Vol passie, strijd en trots!

RKC Waalwijk is een echte Wollukse voetbalclub dat betaald voetbal speelt in de Eredivisie. RKC heeft een ruime historie die teruggaat tot 1940, toen de club ontstond uit een fusie van drie katholieke clubs uit Waalwijk. Met het Mandemakers stadion als thuisbasis is ‘Ons RKC’ geliefd bij vele trouwe supporters!

logo RKC Waalwijk
payoff RKC Waalwijk
website RKC Waalwijk

De voetbalclub wilde het logo laten vervangen door een nieuw ontwerp. Het nieuwe logo moest vooral krachtig zijn en dichtbij de de kernwaarden van de voetbalclub staan: strijd, passie en trots. Deze uitdaging gingen wij graag aan!

Om tot een passend nieuw logo te komen hebben we veel onderzoek gedaan naar de historie van RKC Waalwijk, maar hebben we ook logo’s van andere voetbalclubs in kaart gebracht. Veel vooronderzoeken en logovoorstellen zijn de revue gepasseerd en uitvoerig besproken.

reclamecampagne RKC Waalwijk

Het nieuwe logo werd meteen omarmd door alle stakeholders waaronder sponsoren en supporters. Dit werd bevestigd doordat dezelfde avond al 3 fans het logo hebben laten tatoeëren! Het krachtige logo in inmiddels overal in terug te vinden: van shirts, tot het stadion en op tv.

stadion RKC Waalwijk

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229