De huisshow van ATAG, het oer-Hollandse merk voor hoogwaardige keukenapparatuur,
trekt jaarlijks zo’n 2000 professionals, uiteenlopend van keukenverkopers en -fabrikanten tot besluitvormers van woningcorporaties en zorginstellingen.

branding entree ATAG festival cuisine
leaflet ATAG festival cuisine


ATAG wil de bezoekers van de huisshow ieder jaar weer verrassen met de noviteiten van het keukenapparatuur. Om dit te realiseren hebben zij ons gevraagd een opvallend thema te ontwikkelen voor dit evenement. Het thema en de bijpassende huisstijl moeten aansprekend en uitnodigend zijn om zo jaarlijks veel bezoekers te kunnen verwachten die ondergedompeld worden in de wereld van ATAG en haar merken Pelgrim en Etna.

Op basis van drie steekwoorden vanuit de directie creëerden we het concept ‘Festival Cuisine’. Hierin pakten we grandioos uit met een mooi aangeklede showroom in festivalstijl, toegangstickets voor bezoekers, foodtrucks, muziek en een heus reuzenrad! We verzorgden hiervoor alle onderdelen: van de huisstijl tot de uitnodigingen en van de belettering tot de give-aways.

branding belettering ATAG festival cuisine
branding ATAG festival cuisine
verpakking ATAG festival cuisine


Festival Cuisine heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle Huisshow waarin ATAG veel van haar klanten heeft mogen ontvangen en verrassen met een uniek event met kleurrijke huisstijl!

brochure ATAG festival cuisine
beurs evenement ATAG festival cuisine

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229