Voor veel mensen is een website slechts een verzameling van afbeeldingen, teksten en linkjes waar je op kunt klikken op een beeldscherm, maar er komt natuurlijk veel meer kijken bij het bouwen van een nieuwe website. Een website moet er niet alleen goed uitzien en passen bij een bedrijf of merk, waar webdesign een belangrijke rol in speelt. Maar hij moet ook goed en snel werken, waar webdevelopment en website onderhoud weer belangrijk voor zijn.

Uit welke aspecten bestaat een website nog meer? En waarom is een website zo ontzettend belangrijk? Op die vragen en meer vind je antwoord op deze pagina.

Een goede eerste indruk maken?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op
Tundra Tredos website desktop

Waarom zijn websites zo belangrijk?

Je mag het belang van een goede website niet onderschatten. Het is vaak de eerste kennismaking tussen jouw potentiële klant en je bedrijf of merk. En die eerste kennismaking is erg bepalend in de keuze of een bezoeker ervoor kiest om iets van jou te kopen of contact met je op te nemen of niet. Een goede, professionele website verhoogt de kans dat de keuze de juiste kant opvalt.

Websites
Websites

Wat kan een nieuwe website je opleveren?

Een nieuwe website, ontwikkeld op een professionele manier, kan zorgen voor meer bezoekers op je website én meer leads vanuit die website. Als een website namelijk goed in elkaar zit, wordt hij beter beoordeeld door zoekmachines zoals Google, waardoor hij hoger kan komen te staan in de zoekresultaten. Als jouw website een betere uitstraling heeft en goed in elkaar zit, leidt dat tot meer contactmomenten – als dat het doel is van je website natuurlijk. En dat kan dan weer een positieve invloed hebben op de omzet van je bedrijf.

Tundra Finc Accountants website desktop
Tundra Finc Accountants website mobiel

Specialisten voor webdesign, webdevelopment en website onderhoud

Web design is een expertise, het is onze tweede natuur. Evenals webdevelopment in WordPress en webhosting en het vastleggen van de domeinnaam. Oftewel: als je met ons de samenwerking aangaat, wéét je dat je er een sterke website voor terugkrijgt. En wij werken nooit alleen, maar samen met jou. En dan gaan we voor een nauwe, langdurige samenwerking. Wij sparren, adviseren, creëren en ontzorgen. We kennen alle ins en outs, dus ook website onderhoud door onze digitale marketeers is efficiënt.

Hoe kan Tundra je hierbij helpen?

Tundra is een professioneel marketing bureau gevestigd in Waalwijk en specialist in onder andere het bouwen van professionele websites met een goede uitstraling. Met ons team van webdevelopers, digital designers, copywriters en onze ruim 20 jaar ervaring op het gebied van online, bouwen wij websites voor merken en bedrijven in uiteenlopende branches.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb jij een vraag over de ontwikkeling van een écht goede website? Wij helpen je er graag bij. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel naar 0416 355 229 en kom langs voor een adviesgesprek onder het genot van een bakje koffie of thee.

Vaktaal

Wij houden graag van duidelijk taal. Mocht je meer willen weten over een bepaalde vakterm op deze pagina, vind je hier de uitleg.

Meer weten over Website laten maken?

Projecten met een website

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229