Bij Tundra, bureau voor digital branding & marketing, geloven we in de unieke kenmerken van elk bedrijf en merk. Het DNA van een organisatie vormt de kern van wie je bent en wat je wilt bereiken. Onze DNA sessies zijn workshops die zijn ontwikkeld om deze kernwaarden boven te halen. Zodat we ze daarna in kunnen gaan zetten in een krachtige positionering voor je merk of bedrijf. In dit tijdperk van constante verandering en groeiende concurrentie is het essentieel om jezelf te onderscheiden en een sterke connectie te creëren met je doelgroep. Tundra kan je helpen jouw merkidentiteit te definiëren, versterken en te laten groeien via onze DNA sessies.

Interesse in een DNA sessie voor jouw bedrijf?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Sluit jouw positionering nog aan bij je bedrijf?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je bedrijfspositionering niet meer weerspiegelt waar je voor staat? Als bedrijf is het cruciaal dat je positionering en merkidentiteit in lijn zijn met je bedrijfsmissie en waarden. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het herdefiniëren van je huidige positie in de markt. Samen zorgen we ervoor dat je bedrijf naadloos aansluit bij je doelgroep en in staat is om je concurrenten te overtreffen. Broodnodig, want ook je concurrenten zitten niet stil.

Websites

Waarom zijn DNA sessies belangrijk voor een merk of bedrijf?

Je DNA, bestaande uit kernwaarden, visie, missie en zelfs de archetypen die je bedrijf vertegenwoordigen, is de kern van je merk of organisatie. Het is wat je uniek maakt en wat je verbindt met je doelgroep. Onze DNA sessies zijn interactieve workshops waarin al deze informatie wordt opgehaald met directie, MT en sleutelfiguren uit het team van het bedrijf. Dit gaat de basis vormen voor het creëren van een krachtige, consistente boodschap die je doelgroep prikkelt en hen inspireert.

Kernwaarden, visie, missie, archetypen, concurrentieanalyse en SWOT

Bij Tundra, bureau voor digital branding & marketing, geloven we niet alleen in theoretische concepten, maar vooral ook in de praktische toepassing ervan. Onze experts laten zien hoe je kernwaarden, visie, missie, archetypen, concurrentieanalyses en SWOT-analyses kunt gebruiken om je bedrijf daadwerkelijk te sturen en je merk te versterken. We bieden praktische inzichten en strategieën die je direct kunt implementeren.

Team
Branding Tundra

Wat zegt jouw imago over jou, je klanten en je medewerkers?

Het imago van je merk is meer dan alleen een visuele uitstraling. Het beïnvloedt hoe mensen jou, je klanten en je medewerkers zien. Tundra helpt je om een imago te creëren dat positieve associaties oproept, vertrouwen opbouwt en een blijvende impact heeft. We zorgen ervoor dat je imago in lijn is met je DNA en je bedrijfswaarden, waardoor het een krachtig instrument wordt voor het aantrekken en behouden van klanten en medewerkers.

Wat levert een DNA sessie op?

DNA sessies van Tundra zijn interactieve workshops die concrete resultaten opleveren. Je zult niet alleen een sterker merk en bedrijfsimago ontwikkelen, maar ook een duidelijke strategie hebben om je doelen te bereiken. Je DNA vertalen we naar een krachtige positionering; de basis voor je merk en al je online en offline uitingen. We zorgen ervoor dat je DNA de motor is die je bedrijf naar succes stuwt. De resultaten zijn meetbaar en tastbaar, met groeiende klantloyaliteit, verbeterde bedrijfsprestaties en een sterker concurrentievoordeel.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Wil je ontdekken hoe onze experts jouw bedrijf verder kunnen helpen? Benieuwd wat een DNA sessie voor jouw merk kan betekenen? Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Neem vandaag nog contact met ons op via hallo@tundra.nl of bel naar 0416 355 229. We verwelkomen je graag voor een adviesgesprek onder het genot van een bakje koffie of thee, waarin we kunnen bespreken hoe we jouw merk of bedrijf kunnen versterken en laten groeien.

Vaktaal

Wij houden graag van duidelijk taal. Mocht je meer willen weten over een bepaalde vakterm op deze pagina, vind je hier de uitleg.

Projecten met een DNA sessie

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229