Binnen een professioneel webdesign is aan alles gedacht. Het ziet er niet alleen goed uit, een goed website- of webshop design zorgt er ook voor dat het gebruiksvriendelijk en bovendien responsive is. Met ‘responsive’ wordt bedoeld dat een website schaalbaar is afhankelijk van het scherm waarop het bekeken wordt, zodat het zowel op een mobiel apparaat, als op een tablet of een laptop goed werkt. Een goede webdesigner denkt aan alles.

Uniek webdesign voor jouw website?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op
Professioneel websdesign Finc Accountants

Mobielvriendelijk design van je webshop of website maakt je beter vindbaar in Google

Google heeft een tijd geleden al besloten dat de mobiele gebruiker minstens net zo belangrijk is als iemand achter een laptop of normale computer. Oftewel, als een webshop of website design zich niet aanpast (responsive is) aan het apparaat waarop het bekeken wordt, dan verlies je een heleboel belangrijke punten. Punten die je hard nodig hebt om hoog te ranken in Google.

Een mobielvriendelijk webdesign is dus van levensbelang als het aankomt op de vindbaarheid in Google. Verder is het ook goed om bewust te zijn van het favoriete apparaat (en de trends) van jouw doelgroep. Zo worden webshops voor consumenten veel vaker bekeken via mobiel dan B2B-websites. Een ander voorbeeld van een gebruikerstrend: kleding wordt vaak bekeken via mobiel, maar de uiteindelijke aankoop wordt vaker gedaan via de laptop, dus ook hier is het belangrijk dat het op beide apparaten perfect in elkaar steekt.

Dit zijn allemaal zaken waar een professionele webdesigner zich bewust van is, waardoor het verstandig is om voor het ontwikkelen van een professioneel webdesign over te laten aan een bureau.

Professioneel websdesign Scentchips

Meer omzet met een professioneel webdesign

Met een professioneel en goed verzorgd webdesign laat je aan jouw bezoeker zien dat je weet waar je mee bezig bent. Gecombineerd met de herkenbare kleuren, lettertypes en elementen van jouw huisstijl, wekt dat veel vertrouwen bij je bezoekers. Een goed ontwerp zorgt voor rust en overzicht, waardoor je accenten kunt leggen op de juiste woorden die de belangrijkste boodschap uitdragen naar je doelgroep.

En belangrijker nog, met een professioneel webdesign kun je de bezoeker sturen naar de actie die hij moet ondernemen. De belangrijkste button van de pagina moet opvallen en aanzetten tot actie. Daarnaast is het aankleden van je website ook enorm belangrijk. Ken je het gezegde ‘één beeld zegt meer dan 1.000 woorden’? Icoontjes en beelden worden veel sneller opgenomen in het zogenoemde ‘lizard brain’ – dat is het onbewuste deel van het brein – dat jouw bezoekers gebruiken om door je website te navigeren.

Een professioneel webontwerp zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en dat ze daarnaast de juiste informatie snel tot zich kunnen nemen. Dat betekent: afbeeldingen en iconen op het juiste formaat en in de juiste stijl én voldoende ruimte voor de informatieve, SEO-vriendelijke teksten om de bezoekers te informeren en de vindbaarheid in Google te vergroten. Dit alles zorgt uiteindelijk voor meer aanvragen of aankopen en dus voor meer omzet.

Professioneel websign Qdossier

Laat jouw webdesign ontwikkelen door een bureau met experts

Waarom zou je het ontwerp van jouw webshop of website uitbesteden? Webdesign is een expertise. Er komt niet alleen design, maar ook veel techniek bij kijken. Zoals eerder op deze pagina vermeld, moet een webdesign optimaal zijn voor zowel grote als kleine schermen. Er moet nagedacht worden over de verschillende doelen van het design en het moet zowel klant- als SEO-vriendelijk zijn.

Professioneel websdesign Van Beek

Hoe kan Tundra je hierbij helpen?

Bij Tundra hebben we een ervaren team van specialisten dat ervoor zorgt dat het webdesign goed in elkaar zit en responsive werkt. Dat wil zeggen dat het webdesign zich optimaal aanpast aan het formaat van het beeldscherm waarop de website of webshop wordt getoond. Ons team werkt graag samen met jou om het beste resultaat te behalen. We houden van een persoonlijke aanpak en je hebt bij ons altijd een vaste contactpersoon. Wij ontzorgen je compleet. Ook na het opleveren van de website bieden wij service waar nodig.

Tundra is een professioneel marketing bureau gevestigd in Waalwijk en specialist in onder andere het responsive webdesign van professionele websites en webshops. Voor lokale bedrijven in Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel maken we webdesigns, maar daar blijft het niet bij. We ontwerpen veel sterke webdesigns voor bedrijven regio Den Bosch en er zijn ook veel bedrijven in de regio Tilburg die hun webdesign laten verzorgen door ons, maar beperken ons niet tot webdesign in Brabant.

We maken websites en webshops voor bedrijven in heel Nederland en dat doen we in uiteenlopende branches, zowel B2B als B2C.

Professioneel websdesign Wishflowers

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Benieuwd hoe wij het design van jouw webshop of website zouden ontwikkelen? Wij vertellen je er graag meer over. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel naar 0416 355 229 en kom langs voor een gesprek onder het genot van een bakje koffie of thee.

Vaktaal

Wij houden graag van duidelijk taal. Mocht je meer willen weten over een bepaalde vakterm op deze pagina, vind je hier de uitleg.

Meer weten over Website laten maken?

Projecten met een responsive webdesign

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229