Onze branches

Omdat onze aanpak branche-overstijgend is, hebben we er al aardig wat gezien. Hierdoor weten we inmiddels ook wat van belang is binnen een hele hoop sectoren. Zo weten we bijvoorbeeld wat de toon is van een overheidsorgaan, hoe je opvalt in de supermarkt en waarom een werknemer anders handelt dan een consument. Hieronder vind je de branches waarin wij actief zijn.

Zakelijke dienstverlening

De voordelen van jouw dienstverlening op een heldere, aantrekkelijke en begrijpelijke manier overbrengen aan de potentiële klant. Dat is de sleutel tot succes.

Kunst & cultuur

Van de promotie van een museum en specifieke tentoonstellingen tot aan het vermarkten van theater of een festival, wij helpen je verder.

IT & software

Wij zijn thuis in IT en softwareontwikkeling en bovendien snappen we heel goed wat het belang is van de terminologie binnen deze branche.

Vastgoed & bouw

Zowel op het gebied van makelaardij, als op het gebied van bouw- en ontwikkelprojecten, weten wij op welke manier we onze handen uit de mouwen moeten steken.

Uitvaartsector

Er is geen sector waarin de toon zo gevoelig ligt als deze. Hierin hebben we ervaring met de marketing voor uitvaartondernemingen, vervoersbedrijven en uitvaartbloemen.

Transport & logistiek

Mede doordat ons bureau gevestigd is in Waalwijk, dé logistieke hotspot van Nederland, hebben wij een voorsprong in deze sector – net als onze klanten.

Food

Van opvallen met verpakkingen in het supermarktschap, tot de aandacht trekken met een stand op de Horecava. Wij zijn fijnproevers op dit gebied.

Fashion & Lifestyle

Wij begrijpen het belang van beeld versus tekst en de kracht van socials. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends, kleuren en stijlen.

Jouw branche er niet tussen?

Daag ons uit met jouw branding of marketing vraagstuk! Wij hebben veel ervaring uit verschillende branches dus moet het gek lopen willen we ook jou niet kunnen helpen.

Let's connect

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229