Een succesvolle deelname aan een vakbeurs begint met een opvallend design van je beursstand, dat naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit en gewenste boodschap. Om de aandacht te trekken te midden van talloze stands, bedenkt Tundra creatieve ideeën zoals interactieve elementen, audiovisuele presentaties of opvallende personages die rondlopen op de beurs. Eenmaal in de stand is opvallend creatief beursmateriaal met een duidelijke call-to-action essentieel. Tenslotte is het promoten van de beursdeelname natuurlijk van belang. Tundra ondersteunt hierbij met opvallende social media posts, website-triggers, uitnodigingen, nieuwsbrieven en andere communicatie-uitingen om de beursdeelname onder de juiste doelgroep bekend te maken.

Weten waar wij je mee kunnen helpen?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Corporate beursstand design laten maken

Een vakbeurs is een plek om indruk te maken, en dat begint bij het design van de beursstand zelf. Met onze expertise in het ontwerpen van corporate beursstands zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt en indruk maakt. Van de boodschap (concept) tot het ontwerp van de beursstand (design) begrijpen wij wat er nodig is om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten. We beginnen met een analyse van jouw bedrijf, je doelen, doelgroep en de specifieke beurs waar je aan deelneemt. Hierdoor ontwerpen we een beursstand die qua design niet alleen aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit en de boodschap die je wilt overbrengen.

Branding Tundra

Zorg voor een creatieve actie!

Op een beurs wordt een bezoeker overladen met boodschappen en zijn er oneindig veel stands. Alleen aanwezig zijn met een opvallende beursstand is vaak niet voldoende aangezien je nog steeds een van de velen bent. Je zult dus iets extra’s moeten doen om de aandacht te trekken. Als creatief bureau bedenkt Tundra ook ideeën om meer bezoekers naar je stand te krijgen. Wat dacht je van interactieve elementen of audiovisuele presentaties? Of een opvallend en herkenbaar personage dat op de foto gaat met jouw bezoekers? Een robot of burlesque danseres? Je zult iets moeten doen om eruit te springen! Met oog voor detail en jouw doelen brengen we jouw boodschap tot leven op de beursvloer.

Promotiemateriaal laten ontwerpen voor in je beursstand

Naast een aantrekkelijke beursstand is het verstandig om beursmateriaal met een creatieve communicatieboodschap te laten ontwerpen zodat de bezoekers iets kunnen meenemen. Denk aan opvallende flyers die de aandacht trekken en een duidelijke boodschap communiceren. Welke boodschap wil je dat de bezoeker zich herinnert na het bezoeken van de beurs? Welke actie wil je dat de bezoeker onderneemt op de beurs of wanneer hij weer thuis is? Je website bezoeken? Een whitepaper downloaden of contact opnemen? Onze ontwerpers hebben ervaring in het creëren van op maat gemaakt beursmateriaal dat eruit springt en de aandacht vasthoudt.

Reclamebureau Den Bosch
e-mailmarketing

Weet jouw netwerk eigenlijk wel op welke beurs jij staat?

Oké, je hebt dus gezorgd voor een opvallend en herkenbaar design van je beursstand, inclusief extra’s om ter plekke de aandacht te trekken en je hebt promotiemateriaal die je bezoekers na de beurs ook aanzetten tot actie. Maar weet je netwerk of doelgroep überhaupt dat je op de beurs staat? En in welke hal en stand ze je kunnen vinden? Tundra helpt bij het promoten van je beursdeelname. We creëren opvallende social media posts, verwerken triggers in de website, maken uitnodigingen, nieuwsbrieven en andere uitingen om jouw beursdeelname bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Nieuwsgierig geworden naar wat Tundra voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van beurs design en marketing? Onze experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen te kijken hoe we jouw doelen kunnen verwezenlijken. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel naar 0416 355 229 en kom langs voor een adviesgesprek onder het genot van een bakje koffie of thee.

Weten waar wij je mee kunnen helpen?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen. Neem contact op

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229