Webhosting is de onmisbare dienst die ruimte biedt om jouw website of webshop – met al de afbeeldingen, video’s teksten die erbij horen – op te slaan.

Goede webhosting zorgt ervoor dat alles goed werkt. Je website of webshop blijft goed draaien, er wordt een dagelijkse back-up gemaakt, maar er is ook de nodige zorg op het gebied van veiligheid. Maar het is wel belangrijk dat je actief blijft om alles goed up-to-date te houden. Veel bedrijven maken de denkfout dat ze na het bouwen niet meer om hoeven te kijken naar hun website of webshop. Dat klopt niet.

Betrouwbare webhosting voor jouw website nodig?

Ga in gesprek onze experts en kom erachter waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Waarom de hosting van je website goed geregeld moet zijn

Webhosting is net als elektriciteit; je merkt vooral pas dat het bestaat als het wegvalt. Oftewel, het moet gewoon goed geregeld zijn, zodat alles veilig in elkaar zit en je website of webshop goed kan draaien. Als het allemaal goed geregeld is merk je er als klant niet al te veel van. Maar draai je niet consequent updates, back-ups en doe je niet de benodigde installaties, dan gaat het problemen vormen en dat kan heel vervelend worden.

Branding Tundra

WordPress hosting updaten voorkomt problemen

Het allerbelangrijkste van webhosting – en WordPress hosting specifiek – is het uitvoeren van updates, controles en back-ups. Wij werken met WordPress om de website te bouwen en verzorgen vervolgens alle updates en onderhoudswerkzaamheden en beveiligen de site zo goed mogelijk. Bovendien verzorgen we de hosting van de website. Dat doen we op onze eigen veilige en betrouwbare server. Zo ligt alles bij één partij en weten jullie zeker dat het goed zit. Je kunt dan ook voor alle vragen omtrent de website bij ons terecht, zo voorkom je dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Hieronder vind je de positieve aspecten van onze webhosting nog eens op een rij:

  • Hosting gebeurt op onze eigen server.
  • We maken een dagelijkse back-up.
  • We hebben veel aandacht voor de veiligheid.
  • We updaten WordPress, plugins en thema’s consequent.
  • We checken de website na het installeren van de updates.
  • We checken consequent op malware.

Webhosting door een bureau met experts

Webhosting is een expertise. Het is zo’n typische ‘randzaak die gewoon goed geregeld moet zijn’. Het is iets waar je als ondernemer of marketeer liever niet te veel mee bezig bent, maar het moet wel goed gebeuren. En er moet maandelijks aandacht aan besteed worden. Dat is voor een bureau die de juiste knowhow heeft een relatief eenvoudige taak. Daarom is het verstandig om de webhosting uit te besteden aan een bureau met experts zoals Tundra.

Hoe kan Tundra je hierbij helpen?

Bij Tundra hebben we een ervaren team van specialisten en techneuten dat ervoor zorgt dat de hosting voor websites en webshops perfect werkt en blijft werken. Tundra is een professioneel marketing bureau gevestigd in Waalwijk en onze meer dan 20 jaar ervaring in online zorgt ervoor dat we precies weten waar we mee bezig zijn. We zijn een middelgroot bureau, wat betekent dat we alle expertises in huis hebben om je écht goed van dienst te kunnen zijn, maar dat er toch een familiaire sfeer heerst die ervoor zorgt dat al onze klanten onze persoonlijke aandacht krijgen.

Naast Waalwijk en omliggende plaatsen – denk aan Kaatsheuvel en Drunen – helpen we veel bedrijven met webhosting in Den Bosch en in Tilburg. Maar aangezien de wereld van online niet onderhevig is aan fysieke grenzen, beperken we ons zeker niet tot Noord-Brabant. Zo bouwen we websites en webshops en doen we de hosting voor bedrijven in heel Nederland en dat doen we in uiteenlopende branches, zowel B2B als B2C.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Op zoek naar een professionele partij voor de ontwikkeling van je website of webshop met goede en betrouwbare webhosting? Wij vertellen je er graag meer over. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel naar 0416 355 229 en kom langs voor een gesprek onder het genot van een bakje koffie of thee.

Vaktaal

Wij houden graag van duidelijk taal. Mocht je meer willen weten over een bepaalde vakterm op deze pagina, vind je hier de uitleg.

Meer weten over Website laten maken?

svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229