De experts van Tundra uit Waalwijk ontwerpen een herkenbare verpakkingslijn voor de doelgroep van jouw product. Vertel ons jouw verhaal: wat maakt jou anders dan de concurrent? We zijn er benieuwd naar. De unieke eigenschappen van jouw product brengen we terug in het ontwerp. Een onderscheidende verpakking is het resultaat. Een verpakking die vertrouwen uitstraalt. Deze reclame verpakking valt op tussen andere verpakkingen en brengt het gevoel over dat je met ons hebt gedeeld.

Verpakking voor jouw product laten ontwerpen?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Je producten voorzien van een herkenbare verpakkingslijn

Je bent op zoek naar een herkenbare verpakkingslijn voor jouw product. Het product dat je op de markt brengt, moet namelijk opvallen bij de doelgroep. Bij een groot aanbod op de markt, kan het lastig zijn jezelf te onderscheiden. Kies daarom voor een zorgvuldig vormgegeven verpakkingslijn. Een verpakkingslijn die laat zien waar jouw product voor staat en die aansluit op de belevingswereld van je doelgroep.

Een goede reclame verpakking straalt vertrouwen uit. Voordat wij een verpakking voorstellen aan de klant, achterhalen we samen waarmee jouw merk het verschil maakt. Benoem de eigenschappen die jouw merk onderscheidt. Komt je product overeen in inhoud, formaat, uiterlijk en prijs met andere producten? Dat geeft niet, want samen zorgen we dat jouw reclame verpakking toch het verschil maakt tussen alle anderen. Dat doen we met een onderscheidende verpakking met aandacht voor typografie, afbeeldingen en kleurgebruik.

We toetsen of datgene wat je over een product wilt vertellen, overeenkomt met datgene wat wij zien. Het kan zomaar zijn dat wat jij ziet, in onze ogen toch net anders is. Daar zijn we kritisch op. Wij dagen klanten uit het verschil te maken. Dat vraagt lef en een ijzersterk geloof in je product.

Je merkbekendheid vergroten met een sterke reclame verpakking

Misschien heb je al een reclame verpakking en ben je toe toe aan een nieuwe lancering en een rebranding van je product. Of het product nu pas net wordt gelanceerd of al jaren op de markt is, maakt niet uit. Samen zetten we jouw merk en product sterk neer. Een merk dat mensen herkennen. Het uiterlijk van de verpakking moet overeenkomen met jouw doelstellingen. Welk gevoel wil je bij de doelgroep overbrengen? Dit gevoel laten we terugkomen in het uiterlijk en het ontwerp van de reclame verpakking.

online marketing

Een verpakking laten ontwerpen door onze experts in Waalwijk

Wie een verpakking laat ontwerpen door de experts van Tundra in Waalwijk, weet zeker dat over alle aspecten van branding en marketing is nagedacht. In het ontwerpen van jouw verpakking, houden we rekening met het grafische aspect en tegelijkertijd met marketing, copywriting en de schaalbaarheid van het product. We werken samen met de producent van de verpakking. De verschillende disciplines waarin wij zijn gespecialiseerd, zorgen dat het ontwerp van de verpakkingslijn van a-tot-z klopt. We ontwerpen al jaren verpakkingen en kennen daardoor ook de technische details en de richtlijnen. Dat bespaart jou tijd. Ons team staat voor je klaar en is toegankelijk. Behalve het uiterlijk van de verpakkingslijn speelt ook schaalbaarheid een rol. Een kleinschalige verpakking is weliswaar flexibel maar deze moet nog steeds scanbaar zijn met de barcode. Behalve voor klanten uit de regio Waalwijk maken we verpakkingen voor klanten die hun producten landelijk en zelfs wereldwijd in meertalige labels distribueren. Dat kan in het Nederlands, Engels, Frans of Duits zijn, maar bijvoorbeeld ook in talen met een ander schrift zoals Chinees, Grieks of Hebreeuws.

Lightspeed webshop

Tundra, digital branding & marketing bureau

Als digital branding & marketing bureau bedienen we niet één type opdrachtgever. De verscheidenheid aan branches waarvoor we werken, maakt ons zo enthousiast over ons werk. Of we nu werken voor merken die te vinden zijn in een bouwmarkt of een tuincentrum, de meubelbranche of een supermarkt, het uitgangspunt is altijd hetzelfde: samen met de klant op een creatieve manier een oplossing vinden. Een oplossing die duidelijk laat zien wat de klant onderscheidt van de concurrent. Iedere fase van jouw project sluit naadloos aan op de volgende, doordat alle expertises zich onder één dak bevinden. Van branding tot converterende webshops en van verpakkingen ontwerpen tot online marketing. In het contact met ons professioneel bureau in Waalwijk krijg je één aanspreekpunt. Jouw vaste contactpersoon is op de hoogte van de vorderingen die onze specialisten maken tijdens de realisatie van jouw project.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Voordat de verpakking van je product is gerealiseerd, laten we een dummie zien. Je krijgt namelijk pas een gevoel bij de verpakking wanneer je het één-op-één ziet. Is dat gevoel er, dan kun je de verpakking beoordelen op het formaat en de uitvoering. Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nóg sterker maken? Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 229. Je bent van harte welkom op ons bureau in Waalwijk.

Verpakking voor jouw product laten ontwerpen?

Ga in gesprek onze experts en kom erachter waar jouw kansen liggen. Neem contact op

Selectie van projecten met verpakkingslijnen

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229