Een webshop is de online plek waar jij je producten te koop aanbiedt. En net als bij offline winkels, komt er bij een webwinkel ook ontzettend veel kijken. Hoe je de bezoeker door de winkel leidt bijvoorbeeld. Om te zorgen dat je webshop goed in elkaar zit, is het aan te raden om een webshop door professionals te laten bouwen. Op deze pagina lees je alles over het belang van een goede webshop.

Meer online verkopen met een unieke webshop?

Ga in gesprek onze experts en kom erachter waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Uit welke aspecten bestaat een goede webshop?

Bij een goede webshop is aan alles gedacht en heeft op zijn minst de volgende elementen goed op orde:

  • Een goede techniek met hoge snelheid/performance – webdevelopment
  • Mooi ontwerp met duidelijke structuur – webdesign
  • Sterke productfoto’s en sfeerfoto’s – fotografie
  • Duidelijke paginateksten, categorieteksten en productteksten – copywriting
  • Goed vindbaar in Google – online marketing
  • Gemakkelijke betaalmogelijkheden en aftersales – betaaldienst en klantenservice
Webshop laten maken Scentchips

Waarom is een professionele webwinkel zo belangrijk?

Eigenlijk moet je een webwinkel zien als een opeenstapeling van redenen voor een bezoeker om niet bij jou te kopen. Jij moet zorgen dat al die redenen, bestaande uit twijfels van een klant, op jouw webshop niet bestaan.

Op een slechte webwinkel heeft een gemiddelde bezoeker 101 redenen om niet over te gaan tot een aankoop. Als hij het niet vertrouwt bijvoorbeeld, als het te lang duurt voor de webshop laadt, als er geen duidelijke foto’s van het product zijn, als er niet voldoende betalingsmogelijkheden zijn of als het nergens te vinden is hoe lang het duurt voor het product geleverd wordt. Allemaal redenen voor twijfels voor een klant om niet over te gaan tot een aankoop. Twijfels die een klant niet zal krijgen als je een professionele webshop hebt.

webshops
webshops

Wat is het belang van een goede basis voor je webshop?

Eigenlijk hebben we het antwoord hierop hierboven al beantwoord, maar toch willen we het nog even benadrukken. Investeren in een goede basis voor je webshop is belangrijk, omdat het die investering uiteindelijk dubbel en dwars terug zal betalen. Zie het als een mooi aangekleed winkelpand in het centrum van een stad in vergelijking met een fabriekshal ergens op een industrieterrein. Die eerste zal waarschijnlijk duurder zijn, maar het zal uiteindelijk ook voor meer betalende klanten zorgen.

Webshop laten maken Wishflowers

Waarom een webshop laten bouwen door een bureau?

Je moet als bedrijf doen waar je goed in bent. Als ‘het produceren en verkopen van hele goede schoenen’ bijvoorbeeld jouw core business is, dan moet je je daar vooral op blijven focussen. Wij zijn bij Tundra toevallig erg goed in het bouwen van webshops – oké, niet helemaal toevallig, want we zijn er al meer dan 20 jaar mee bezig. Kortom: schakel je een bureau in, dan weet je dat het goed gebeurt.

Webshopbouwer en specialist in e-commerce

E-commerce, waar het bouwen van een webshop onder valt, is onze tweede natuur. Vanuit het totaalplaatje maken wij keuzes voor de bouw van een webshop die jouw doelen verwezenlijken. De gekozen SEO-strategie is in onze ogen leidend voor de techniek om de webshop te realiseren. In WordPress, gecombineerd met WooCommerce of Ecwid heb je alle vrijheid in wat je wil maken om te starten met een webshop. Ben je al wat verder met e-commerce, en zoek je een webshop met veel producten of in meerdere talen die ook nog eens goed vindbaar is in Google? Dan kies je voor een groot professioneel platform zoals Lightspeed en/of gecombineerd met maatwerk. Lightspeed is dé standaard voor een professionele webshop dat fungeert als een compleet e-commerce platform.

Hoe kan Tundra je hierbij helpen?

Door het bouwen van jouw webshop uit te besteden aan Tundra, weet je dat je de samenwerking aangaat met een ervaren en toegankelijk team van specialisten. We kennen alle ins en outs van e-commerce, waardoor zowel de ontwikkeling als ook het onderhoud van de webshop op een efficiënte manier gebeurt.

Met ons team van webdevelopers, digital designers, copywriters en onze ruim 20 jaar ervaring op het gebied van online, bouwen wij webshops voor merken en bedrijven in heel Brabant, maar zeker ook voor locale bedrijven in Den Bosch, Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen. Onze klanten zijn actief in uiteenlopende branches. Denk hierbij aan sectoren als zakelijke dienstverlening, fashion & lifestyle, overheid & onderwijs, zorg sport & welzijn, kunst & cultuur, IT & software, metaal & maakindustrie, transport & logistiek, vastgoed & bouw, uitvaartsector, food, B2B marketing en B2C marketing.

Webshop laten maken Croon

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil jij je conversie verhogen? Of heb jij een vraag over de ontwikkeling van een écht goede webshop? Wij helpen je er graag bij. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel naar 0416 355 229 en kom langs voor een adviesgesprek onder het genot van een bakje koffie of thee.

Vaktaal

Wij houden graag van duidelijk taal. Mocht je meer willen weten over een bepaalde vakterm op deze pagina, vind je hier de uitleg.

Meer weten over Webshop laten maken?

Projecten met een webshop

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229