Een WooCommerce webshop is voor veel merken en bedrijven tegenwoordig de belangrijkste bron van inkomsten. En bij veel webshops zijn er nog altijd heel veel verbeteringen mogelijk. Denk aan de laadsnelheid van de pagina’s, overtuigende afbeeldingen, de juiste productteksten met de juiste informatie, de goede tekst op de bepalende knoppen en natuurlijk een eenvoudige manier van afrekenen. Ieder punt van de klantreis kan zorgen voor een verhoging – of natuurlijk een verlaging – van het aantal verkopen. In een professionele webshop is aan alles gedacht. Bij Tundra werken we met verschillende technieken voor het bouwen van de beste webshops. Dit kan Lightspeed, Ecwid of WooCommerce zijn.

Online verkopen met een WooCommerce webshop?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

WooCommerce webshop - eenvoudig en doeltreffend

Ben je op zoek naar een eenvoudig op te zetten webshop die goed werkt voor enkele of enkele tientallen producten? Dan is WooCommerce een goede keuze. WooCommerce is eigenlijk het ‘winkelgedeelte’ van een website wat je combineert met het ‘websitegedeelte’ van WordPress. Het is verder mogelijk om speciale pagina’s te maken met alle mogelijke maatwerkmogelijkheden met betrekking tot presentatie, SEO en beheermodules.

Wanneer je met veel meer producten – denk aan honderd producten of meer – in een webshop aan de slag wil, eventueel ook in meerdere talen, dan is het verstandig om niet te kiezen voor de combinatie van WordPress en WooCommerce, maar voor Lightspeed, al dan niet in combinatie met WordPress of maatwerk. Er tussenin is het mogelijk de beste keuze om voor Ecwid te gaan.Om te bepalen welke oplossing het best bij je past, is het goed om jezelf een aantal vragen te stellen. Op basis van jouw antwoorden kunnen we je advies geven over de mogelijkheden. Stel jezelf de vragen:

  • Wil ik een professionele ééntalige webshop of een meertalige webshop?
  • Wil ik standaard gangbare beheermodules of speciale maatwerk-beheermodules ?
  • Wil ik standaard gangbare productpagina’s of speciale pagina’s met alle maatwerkmogelijkheden op het gebied van presentatie en SEO?
  • Wil ik de webshop vooral zelf beheren of wil ik ’m (groten)deels door een bureau laten beheren?
  • Wil ik standaard SEO of wil ik dat de SEO handmatig geoptimaliseerd wordt?

Het kan natuurlijk zijn dat je niet al deze vragen even gemakkelijk beantwoord. Ook hier kunnen we je bij helpen in een vrijblijvend adviesgesprek.

WooCommerce webshop laten maken

Jouw WooCommerce webshop laten maken door een bureau met experts

Je zou zelf gemakkelijk aan de slag kunnen gaan met het bouwen van een WooCommerce webshop. De modules zijn erg gebruiksvriendelijk en voor ieder probleem is wel een plug-in te vinden. Met behulp van een paar Youtube-tutorials en wat informatieve blogs heb je in no time een basis webshop opgezet. Het probleem is echter dat er veel meer bij komt kijken dan slechts het bouwen van een shop. Het verschil tussen succes – veel bezoekers en veel aankopen door die bezoekers – en mislukking – weinig bezoekers en een laag conversiepercentage – zit ’m in de vele details die goed afgesteld moeten staan. Daarom is het verstandig om het bouwen van je WooCommerce webshop uit te besteden aan een bureau met specialisten.

Hoe kan Tundra je hierbij helpen?

Bij Tundra zijn we niet alleen gespecialiseerd in webdevelopment en dus het bouwen van sterke WooCommerce webshops, maar zijn we ook expert op het gebied van webdesign en webhosting. Oftewel: met Tundra heb je alle expertises onder één dak en kun je met al je vragen terecht bij dezelfde contactpersoon.

Meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende branches

Onze meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van digitale branding en online marketing zorgt ervoor dat we vandaag de dag precies weten waar we mee bezig zijn. We leveren werk wat precies bij jouw bedrijfsdoelen past en ook na het opleveren van de webshop bieden wij service waar nodig. We zijn gevestigd in Waalwijk, maar we maken webshops voor bedrijven in heel Nederland en dat doen we in uiteenlopende branches, zowel, B2B als B2C.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Benieuwd naar ons advies omtrent de webshop die past bij jouw bedrijfsdoelstellingen? Wij vertellen je er graag alles over. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel naar 0416 355 229 en kom langs voor een gesprek onder het genot van een bakje koffie of thee.

Vaktaal

Wij houden graag van duidelijk taal. Mocht je meer willen weten over een bepaalde vakterm op deze pagina, vind je hier de uitleg.

Meer weten over Webshop laten maken?

lightspeed-svg .s0 { fill: #FFE500 }

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229