Lightspeed is een uitstekend software product voor het bouwen van een serieus goede webshop. Het helpt je bij je je voorraadbeheer, het webdesign en het draagt bij aan een goede online winkelervaring voor je bezoeker. Een Lightspeed webshop is ideaal als je een serieuze webshop wil opzetten met een flink aantal producten – denk aan honderd of meer – en wellicht in meerdere talen.

Professionele Lightspeed webshop nodig?

Ga in gesprek onze experts en kom erachter waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Lightspeed webshop, een mooie en geavanceerde online winkelervaring

De kracht van Lightspeed zit in de e-commerce, het is de motor van je webshop inclusief bestaande functionaliteiten zoals de check-out pagina, de orderverwerking, klantaccounts en koppelingen met o.a. boekhoudprogramma’s. Denk hierbij aan een connectie met SendCloud, Mollie, Exact en meer. En met veel aanvullende standaard plugins, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Het is eenvoudig te beheren, snel en goed te optimaliseren voor de online vindbaarheid. Hiermee heb je standaard een goede basis én is het uit te breiden met maatwerk waar nodig.

webshop Lightspeed Croon

Waarom wel of niet kiezen voor een Lightspeed webshop?

Lightspeed is hét platform voor een professionele webshop waarbij ecommerce conform gangbare maatstaven belangrijker is dan allerlei maatwerk pagina’s. Voor sommige maatwerkpagina’s kunnen we Lightspeed combineren met op maat geprogrammeerde oplossingen of met WordPress.

Als je een kleinere webshop wil starten in bijvoorbeeld één taal en heb je niet de ambitie om deze in de toekomst veel groter te laten worden, dan is het verstandig om dit met WooCommerce of Ecwid te doen; een simpeler software product dat ideaal samenwerkt met WordPress.

Om te bepalen wat de juiste software is voor jou om mee te werken, is het verstandig om jezelf een aantal vragen te stellen. Kom je erachter waar de focus ligt van jouw webshop, dan kom je erachter welk product het best bij je past.

Stel jezelf de vraag:

  • Wil ik een professionele ééntalige of een meertalige webshop?
  • Wil ik standaard gangbare beheermodules of speciale maatwerk-beheermodules?
  • Wil ik standaard gangbare productpagina’s of speciale pagina’s met maatwerkoplossingen met betrekking tot presentatie en SEO-optimalisatie?
  • Wil ik de webshop vooral zelf beheren of wil ik het beheer liever (deels) uitbesteden aan een bureau?
  • Dit zijn vragen die voor jou soms moeilijk te beantwoorden zijn. Als je wil kunnen wij je helpen bij dit zoekproces. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, we helpen je graag.

Lightspeed webshop laten maken door een bureau met e-commerce experts - waarom zou je?

Een goede webshop kan het verschil in conversie betekenen van 0,2%. Dat lijkt weinig, maar als je 100.000 bezoekers per maand hebt en een gemiddeld orderbedrag van € 50 dan betekent die 0,2% een omzetstijging van € 10.000 per maand.

Het ontwikkelen van een goed werkende webshop is een expertise waar wij ons bij Tundra al vele jaren succesvol mee bezig houden. We weten welke dingen werken en als we dat niet precies weten, dan weten we hoe we het moeten testen, zodat ze vervolgens goed werken. Sommige bedrijven zien het uitbesteden van het bouwen van een Lightspeed webshop als een kostenpost, terwijl je het eigenlijk als een van de beste investeringen zou moeten zien. Het verdient zichzelf weer terug.

Een mooi geluid
Het is alsof je een geluidsexpert aan de knoppen laat draaien bij een concert. Dat is misschien een kostenpost, maar het hele concert klinkt er zo veel beter door, dat het eigenlijk gewoon een hele goede en noodzakelijke investering is. Het resultaat kan je na verloop van tijd precies terugzien in de cijfers!

webshop Lightspeed Scentchips

Hoe kan Tundra je hierbij helpen?

Bij Tundra zijn we niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van goed werkende webshops, maar zijn we ook expert op andere online gebieden, zoals webdesign en webhosting. Oftewel: wil je alle expertises onder een dak en kunnen communiceren met één contactpersoon voor al jouw online-zaken, dan heb je aan Tundra de juiste partner.

Meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende branches

Onze meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van digitale branding en online marketing zorgt ervoor dat we vandaag de dag precies weten waar we mee bezig zijn. We leveren werk wat precies bij jouw bedrijfsdoelen past en ook na het opleveren van de webshop bieden wij service waar nodig.

We zijn gevestigd in Waalwijk en zijn overwegend actief in regio Den Bosch en Tilburg, maar aangezien online geen fysieke grenzen kent, creëren we Lightspeed webshops voor bedrijven in heel Nederland. Dat doen we in uiteenlopende branches, zowel B2B als B2C.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nóg sterker kunnen maken met een Lightspeed webshop? Wij vertellen je er graag alles over. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel naar 0416 355 229 en kom langs voor een gesprek onder het genot van een bakje koffie of thee.

Vaktaal

Wij houden graag van duidelijk taal. Mocht je meer willen weten over een bepaalde vakterm op deze pagina, vind je hier de uitleg.

Meer weten over Webshop laten maken?

Projecten met een Lightspeed webshop

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229