WordPress websites, je hebt er vast weleens van gehoord. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk platform voor het bouwen van websites, waardoor eigenlijk iedereen eraan kan beginnen. Maar er zitten nog wel wat haken en ogen aan. Een voorbeeld is het onderhoud van WordPress websites, waar velen niet aan denken. Of het personaliseren van een website, waar sommigen niet aan denken. Op deze pagina vind je alle informatie over het bouwen van WordPress websites.

WordPress website voor jouw bedrijf?

Ga in gesprek onze experts en kom erachter waar jouw kansen liggen.

Neem contact op
WordPress website QDossier

Wat is een Wordpress website?

Een WordPress website is een website die gebouwd is via het Content Management Systeem (CMS) WordPress. WordPress is zogeheten ‘open source software’ die je kunt gebruiken om een website te bouwen. Uiteindelijk is WordPress niks meer dan een systeem dat het makkelijk maakt om een website te kunnen bouwen en onderhouden.

Wordpress website Finc Accountants

Waarom zou je kiezen voor een Wordpress website?

Het grootste voordeel van een WordPress website, is dat het erg gebruiksvriendelijk is. Als wij bij Tundra bijvoorbeeld een professionele WordPress website voor jouw bedrijf bouwen, kun jij eventuele aanpassingen gemakkelijk zelf doen. Zo kun je dan gemakkelijk teksten en plaatjes toevoegen, waardoor je na het bouwen van je website niet voor elke aanpassing afhankelijk bent van een bureau dat de website voor je heeft gebouwd.

Wordpress website Pinkroccade

Wat kan een Wordpress site laten maken opleveren?

Het verschil tussen het zelf maken van een WordPress site of er een laten maken door een expert is simpel: een expert weet precies waar hij mee bezig is, welke mogelijkheden WordPress biedt en vooral ook welke mogelijkheden er niet zien. Oftewel: een expert bekijkt de doelen van jouw website en weet of en hoe WordPress deze doelen kan verwezenlijken.

Wordpress website Van Beek

Hoe onderhoud je een Wordpress website?

WordPress werkt veelal met plug-ins en thema’s. Deze plug-ins en thema’s, evenals WordPress zelf, moeten regelmatig geüpdatet worden. Het kan soms gebeuren dat je website na een bepaalde update niet helemaal goed meer werkt, dus is het belangrijk om dat te checken, en is het ook aan te raden om een back-up van de website te maken voordat je een reeks updates doet. Verder is het ook goed om niet-gebruikte plug-ins en thema’s te verwijderen, aangezien deze de website kunnen vertragen én onnodig onveilig maken. Sowieso adviseren we niet teveel plug-ins te gebruiken.

Verder zien we dat onderhoud van WordPress websites veel te vaak een ondergeschoven kindje is bij bedrijven die het zelf moet doen. Onze digitale marketeers kennen alle ins en outs, waardoor ze er bedreven in zijn en het op een efficiënte manier gebeurt.

Wordpress website RKC Waalwijk

Waarom zou je een Wordpress website door een bureau laten bouwen?

Het door een bureau laten bouwen van een WordPress website brengt vele voordelen met zich mee. Het bouwen van sterke WordPress websites gebeurt bij ons door ervaren specialisten en altijd in samenwerking met jou. We bepalen samen de doelen van de website en bepalen ook samen of en hoe een WordPress website die doelen kan bereiken. We weten welke plug-ins we precies nodig hebben en hoe we die optimaal in kunnen zetten om de gebruikservaring van jouw bezoeker te verbeteren. Verder kunnen we alles helemaal op maat ontwerpen, zodat het een website is die echt bij jouw bedrijf of merk past. En ook nádat de website af is, blijven we je helpen en zorgen dat de website goed onderhouden wordt

De voordelen van een Wordpress website laten bouwen door een bureau

  • De vooraf bepaalde doelen van de website worden daadwerkelijk verwezenlijkt.
  • De meest efficiënte plug-ins worden gebruikt.
  • De website behoudt zijn snelle laadtijd.
  • De website kan op maat ontworpen worden.
  • Na de bouw wordt de website ook professioneel onderhouden.
  • Een WordPress bureau heeft ook verstand van webhosting en updates.
  • Jij houdt tijd over om te besteden aan jouw core-business.
Wordpress website Aviri

Hoe kan Tundra je hierbij helpen?

Tundra is een professioneel marketing bureau gevestigd in Waalwijk en specialist in onder andere het bouwen van professionele WordPress websites. Wij adviseren, creëren en ontzorgen je op het gebied van online marketing. Met onze meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van online, bouwden wij al vele WordPress websites voor merken en bedrijven in uiteenlopende branches, zowel B2B als B2C.

Vaktaal

Wij houden graag van duidelijk taal. Mocht je meer willen weten over een bepaalde vakterm op deze pagina, vind je hier de uitleg.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb jij een vraag over de ontwikkeling van een WordPress website? Wij helpen je er graag bij. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel naar 0416 355 229 en kom langs voor een adviesgesprek onder het genot van een bakje koffie of thee.

Meer weten over Website laten maken?

svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}

Projecten met een Wordpress website

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229