Een digital branding & marketing bureau dat bergen verzet met een persoonlijke aanpak. In ons team zitten ervaren specialisten die niet alleen goed werk leveren, maar ook een goede klik met de klant belangrijk vinden. We denken mee in de positionering van jouw bedrijf of merk en adviseren jou graag. Dat doen we met een nuchtere kijk op zaken, gecombineerd met een creatieve inslag en diepgaande digitale know-how. We zijn van alle digitale markten thuis en helpen jou graag vooruit met de branding en marketing van je bedrijf.

Jouw doel is onze focus

Bij Tundra staan de doelen van onze klanten centraal. En we gaan ver om die doelen te verwezenlijken. Dat doen we door op een transparante manier met onze klanten samen te werken. Wij kunnen hiervoor de vorm aannemen van flexibele sparringpartner, nuchtere adviseur, creatieve ontwerper en ervaren specialist. En waar jij als klant altijd op kunt rekenen, is één aanspreekpunt voor al jouw branding of marketing gerelateerde vragen. Korte lijnen zorgen voor langdurige samenwerkingen.

Meer weten over onze werkwijze

De one stop digital branding & marketing shop

We hebben veel uiteenlopende expertises onder één dak. En voor de expertises die we niet in-house hebben, hebben we vertrouwde samenwerkingen met professionals die fungeren als flexibele schil van ons bureau. Hierdoor kun je voor al jouw vraagstukken bij ons terecht. Of dat nu op het gebied is van branding, de ontwikkeling van sterke websites, converterende webshops, of op het gebied van online marketing. En dat alles onder één dak gebeurt is wel zo fijn, aangezien alles dan ook op elkaar aansluit – van de visie en strategie van je merk en de uitwerking van de huisstijl en identiteit, tot aan het creëren van je website of webshop en marketing campagnes.

Branding & identiteit
Sterke websites
Converterende webshops
Online marketing

Een team met weinig poespas & veel vertrouwen

Bij sommige branding- en marketingbureaus kun je door alle gebakken lucht en vakjargon soms het bos niet meer zien. Wij houden er bij Tundra niet van om dingen groter te maken dan ze zijn. No nonsense, what you see is what you get. Tundra is wat dat betreft een overzichtelijk landschap met gepassioneerde mensen die dezelfde taal spreken als jij. Wij werken daardoor ook écht samen met jou richting de mooiste resultaten voor jouw onderneming. Let’s create it together!

Meer weten over ons gepassioneerde team

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking, mail naar hallo@tundra.nl of bel 0416 355 229

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229