Een collectie met trendy brillen

Croon Glasses is dé webshop voor trendy brillen! Het merk heeft een ruim aanbod aan brillen in allerlei leuke monturen, kleuren en prints en is ook nog eens leuk voor de portemonnee! Croon® biedt namelijk kwaliteitsbrillen tegen een betaalbare prijs.

branding Croon Glasses

We kregen de opdracht om een nieuw merk met hippe brillen te positioneren. Een product met een trendy uitstraling; in het oog springende, zonne-, lees-, en multifocus brillen in verschillende uitvoeringen.

brillen Croon Glasses

Gefocust en met plezier gingen we aan de slag! We verzorgden de volledige branding: we bedachten de merknaam Croon, ontwikkelde een bedrijfslogo, bouwden de webshop en ontwierpen de verpakkingen en displays. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor alle (online) marketing- en communicatie van Croon Glasses, zoals social media en de nieuwsbrieven, maar ook het verbeteren van de online vindbaarheid door middel van seo optimalisatie en linkbuilding. 

webshop Croon Glasses

Met trots blikken we terug op deze case! Croon Glasses is uitgegroeid tot een mooi brillenmerk dat inmiddels verkocht wordt binnen de retail in heel Europa. We zijn dan ook blij dat wij Croon® ook in de toekomst kunnen blijven helpen met de verdere groei, zowel online als offline.

display Croon Glasses
Reclamecampagne Croon Glasses

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229