Creatieve ontwerpstudio voor luxe meubelen


Dami Luxury Interior is een creatieve en exclusieve ontwerpstudio voor luxe meubelen. De unieke meubelstukken van Dami komen voort uit creatieve ingevingen en worden afgewerkt met bijzonder materialen en kleuren.

logo Dami Luxury Interior
interieur Dami Luxury Interior
interieur Dami Luxury Interior

Een nieuwe ontwerpstudio voor meubelen vanaf het begin opbouwen, daar mochten wij Dami Luxury Interior als ontwerpbureau bij helpen. Met concreet de vraag om Dami in de markt te zetten als exclusief interieurmerk in het hoge segment.

website Dami Luxury Interior

Van het registreren van de merknaam tot het restylen van de huisstijl en het bedrijfslogo. En van een social media styleguide tot een nieuwe website met dealer login waarmee dealers meubels op maat kunnen bestellen. Dami kreeg een huisstijl met luxe uitstraling, krachtige fotografie en communicatiemiddelen met stijl. Om de branding extra te versterken hebben we zelfs een exclusieve naamlijn bedacht voor de producten. Hier gebruiken we namen van edelstenen voor, zoals Sapphire, Ruby en Basalt.

instagram Dami Luxury Interior

Het merk Dami Luxury Interior is op een zeer hoog niveau in de markt gelanceerd en heeft binnen korte tijd al naam gemaakt in de wereldwijde exclusieve interieurbranche.

branding busbelettering Dami Luxury Interior
foto Dami Luxury Interior

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229