Your data in safe hands

DMP (DataManagement Professionals) in Zeist is specialist in het opslaan en beveiligen van data. DMP biedt oplossingen voor organisaties op het gebied van storage, cloud en back-ups.

Tundra werd gevraagd een nieuwe internationale website voor DMP te ontwikkelen, maar al snel bleek dat er ook kansen lagen voor de identiteit en positionering van het bedrijf. Om het DNA in kaart te brengen hebben we DNA-sessies gedaan met meerdere (internationale) teams binnen DMP. Hierbij viel direct de persoonlijke werkwijze van DMP op wat resulteerde in de positionerende pay-off ‘Your data in safe hands’.

Deze positionering hebben we visueel doorgevoerd in fotografie waarop medewerkers van DMP duidelijk met hun handen in beeld zijn gebracht. Daarnaast hebben we het bedrijfslogo en de huisstijl met een kritische blik opgefrist en hebben we een meertalige website gebouwd. 

De nieuwe positionering heeft de menselijke factor van DMP versterkt. Een mooi totaalproject waarin we verschillende disciplines van Tundra konden toepassen.

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229