Een onderscheidend notariskantoor

Een notaris met een persoonlijke aanpak en korte lijntjes, dat omschrijft DGF Notarissen in Kaatsheuvel. Het regionale notariskantoor in de Langstraat ligt op een steenworp afstand van de Efteling en werkt met een jong en enthousiast team van ervaren notarissen.

logo DGF Notarissen
kleurenpalet DGF Notarissen

DGF Notarissen klopte bij ons aan met de vraag of wij mee konden denken over de branding en merkpositionering van het kantoor. Notariskantoren worden namelijk vaak geassocieerd met saai en stoffig; een complete mismatch met wat DGF Notarissen is! Voor dit notariskantoor dat fris en modern in de markt staat was een bijpassende huisstijl nodig.

brochure DGF Notarissen

We ontwierpen eerst een nieuw bedrijfslogo, wat we vervolgens doorvertaalden naar een kleurrijke en onderscheidende huisstijl, die eer doet aan wie DGF Notarissen is. De huisstijl hebben we doorgevoerd in al het correspondentiemateriaal dat voor een notariskantoor nodig is. Daarnaast realiseerde we een responsive website met fris webdesign, zodat ook mobiele bezoekers de nieuwe website en online testamentscan optimaal kunnen bekijken.

website en webdesign DGF Notarissen Kaatsheuvel

Ook het kantoor heeft een make-over gehad; de gevel is voorzien van opvallende en herkenbare belettering, de bedrijfsauto’s hebben een kleurrijk nieuw jasje gekregen en we hebben wandbekleding ontworpen waarin verschillende bekende locaties uit regio de Langstraat terugkomen. Dit geeft het notariskantoor het passende regionale karakter! 

Met deze nieuwe uitstraling hebben we het notariskantoor met een frisse en kleurrijke huisstijl onderscheidend in de markt gezet. Hiermee is DGF Notarissen klaar voor een mooie toekomst! 

interieur DGF Notarissen
interieur belettering DGF Notarissen
logo belettering DGF Notarissen

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229