Exclusieve webshop voor kwaliteitsmeubelen en woonaccessoires

Je interieur voorzien van een luxe en stijlvolle uitstraling? DMLUXURY is dé multibrand webshop voor Luxury Homes en biedt alles wat je nodig hebt voor het realiseren van een chique interieur! De internationale webshop werkt samen met diverse designermerken en heeft daardoor een uniek assortiment aan kwaliteitsmeubelen en woonaccessoires. 

logo DMLXRY
branding DMLXRY

In deze totaalopdracht mochten we aan de slag met het bedenken van een unieke merknaam, het realiseren van een exclusieve bedrijfsidentiteit en het ontwikkelen van een webshop met hoogwaardige uitstraling waarin alle producten makkelijk te vinden en te filteren zijn. 

huisstijl DMLXRY
huisstijlelement DMLXRY

We ontwikkelde de krachtige merknaam DMLUXURY waarvan de X in de huisstijl centraal staat. De luxe huisstijl en bedrijfsidentiteit zijn doorvertaald naar een stijlvolle, meertalige webshop met verschillende filtermogelijkheden. Ook hebben we een social media styleguide mogen realiseren waarin naast DMLUXURY ook alle designermerken aandacht krijgen.

webshop DMLXRY
webshop DMLXRY

Het resultaat mag er zijn: een zeer hoogwaardige luxe webshop met strak webdesign, overzichtelijke navigatie en productfiltering. DMLUXURY heeft zichzelf hiermee succesvol in de markt kunnen zetten als exclusief interieurmerk voor het hoge segment.

instagram DMLXRY

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229