Een nieuwe website voor Duinoord met een uitstraling passend bij het spectaculaire speelpark voor alle leeftijden. Bij Duinoord kun je all-inclusive genieten van het in- & outdoor speelpark gelegen in de mooie Brabantse natuur. De vernieuwde website zorgde direct voor 45% meer bezoekers via Google.

Snelheid en gemakkelijk online reserveren

Met de nieuwe website is Duinoord weer helemaal klaar voor de toekomst. Bezoekers beleven een snelle website waar gemakkelijk een online reservering kan worden gemaakt die direct gekoppeld is aan het kassasysteem. Handig voor de bezoeker maar ook voor Duinoord!

De juiste uitstraling

Voor de nieuwe website is de look en feel volledig aangepast. De huisstijl is gerestyled en doorgevoerd in het design van de website, zodat deze past bij de uitstraling van het park. Met de juiste informatie op de juiste plek ziet een websitebezoeker direct waar je bij Duinoord voor terecht kunt. Van schoolreisjes, gezinsbezoekjes of grote groepen; iedereen kan bij Duinoord terecht voor een onvergetelijke dag.

Gemakkelijk te vinden

Niet alleen de uitstraling past beter bij deze tijd, de website voldoet ook aan alle eisen die zoekmachines aan een websites stellen. Zo is de techniek en inhoud geoptimaliseerd voor alle zoekmachines en is de website dus met alle belangrijke zoektermen gemakkelijk te vinden!

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229