Het produceren en tijdig leveren van betrouwbare, maatwerk transportrollen


Esch Conveyor Components is een ambitieuze producent en leverancier van transportrollen, lagers, lagerblokken en rolcomponenten. De producten van Esch worden in tal van hoogwaardige industrieën wereldwijd gebruikt, zoals de landbouw, e-commerce en luchtvaart. Met een uitgebreid productportfolio van de allerhoogste kwaliteit behoort de Esch Group tot de top van Europese producenten van transportrollen.

logo Esch Conveyor Components

De Esch group groeit hard en had door de jaren heen een aantal overnames gedaan. De tijd was daar om met een nieuwe bedrijfsidentiteit en verdere professionalisering aan de slag te gaan. Wij mochten Esch daarbij helpen!

Van een naamsverandering naar Esch Conveyor Components en bijpassende payoff ‘Always on the move’, tot een volledig nieuwe huisstijl en website met productencatalogus! De website vertelt enerzijds het verhaal van Esch, maar laat ook de producten op een overzichtelijke manier zien.

huisstijl Esch Conveyor Components
brochure Esch Conveyor Components
Huisstijlbeeld Esch Conveyor Components

Esch Conveyor Components heeft zichzelf als bestaand en bekend bedrijf opnieuw weten te positioneren. Het bedrijf is sterk gegroeid en is goed in de productie van transportrollen, maar was vergeten om dit aan de buitenkant te laten zien. Met de nieuwe merkpositionering zijn de merkidentiteit, huisstijl en marketing weer op hetzelfde hoge niveau als de producten dat zijn. Een grote stap voor Esch waarmee zij zichzelf weer op de kaart hebben gezet

website Esch Conveyor Components
branding pand Esch Conveyor Components

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229