Zo fris kan accountancy zijn


Finc is een echt verfrissend accountantskantoor in Waalwijk. Met het brede aanbod aan diensten helpt Finc Accountants ondernemers verder op administratief, financieel en fiscaal-juridisch gebied.

Toen het accountantskantoor bij ons aanklopte wilde zij graag zelfstandig verder, na jaren deel te hebben uitgemaakt van een groter geheel. Een sterke merkpositionering en nieuwe bedrijfsnaam waren dan ook een must. Maar ook een nieuw bedrijfslogo en frisse huisstijl waren gewenst om het zelfstandige accountantskantoor op een unieke manier in de markt te zetten. 

 

branding Finc Accountants
huisstijl Finc Accountants
website en webdesign Finc Accountants Waalwijk

We ontwikkelde de onderscheidende bedrijfsnaam Finc en kozen voor een gedurfde kleurrijke huisstijl die we in het hele bedrijf hebben doorgevoerd: online, in het interieur en zelfs op de gevel! Ook werd het webdesign volledig in huisstijl ontworpen en zorgde we voor een optimale online vindbaarheid. 

balie belettering Finc

De exclusieve en frisse middelen hebben bij de start van Finc voor een snelle marktintroductie gezorgd en zorgen nog steeds voor een gezonde groei!

branding belettering Finc

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229