Na veel overwegingen, reflectie en groei in de afgelopen jaren, hebben we besloten om een nieuwe naam aan te nemen die onze evolutie als digital branding- en marketingbureau beter weerspiegelt. Vanaf 12 april 2022 gaat Janssen.nl door het leven als Tundra!

Weten waar wij je mee kunnen helpen?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Hoewel onze naam is veranderd, zullen onze toewijding en onze kernwaarden uiteraard ongewijzigd blijven. Tundra, voorheen dus Janssen.nl, blijft dezelfde diensten en mensen behouden. En ook ons kantoor in Waalwijk blijft hetzelfde. Kortom, alles wat je van ons gewend bent, maar dan onder een andere naam.

Websites

Van Janssen.nl naar Tundra

Onze transformatie naar Tundra weerspiegelt niet alleen onze voortdurende groei en evolutie, maar ook het bijblijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de digitale wereld. Dit brengt ons bij een belangrijk aspect van onze naamswijziging: onze hernieuwde focus op digital branding en marketing.

Meer focus op online en digitaal

In de huidige snel veranderende wereld is de digitale aanwezigheid van bedrijven en merken van cruciaal belang. We begrijpen dat onze klanten hun doelgroepen effectief moeten kunnen bereiken, boeien en converteren juist ook online. Daarom hebben we besloten om onze expertise en diensten op het gebied van digitale branding en marketing te versterken. Dit stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn in de digitale wereld.

Zoek je een stageplaats?

Samenwerking met Janssen.nl blijft hetzelfde onder Tundra

We zijn enthousiast over de toekomst en kijken ernaar uit om met je samen te werken onder onze nieuwe naam, Tundra. Hetzelfde digitale bureau uit Waalwijk zoals je van ons gewend was. Voor eventuele vragen of meer informatie over onze naamswijziging van Janssen naar Tundra en onze hernieuwde focus op digitale branding en marketing, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen of vragen te beantwoorden.

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229