Sport, Cultuur, Gezondheid, Beweging

Go Waalwijk is er voor iedereen op het gebied van sport, cultuur, gezondheid en beweging. Door samen te werken met aanbieders van sport en cultuur in de omgeving wil de gemeente Waalwijk haar inwoners inspireren, verbinden en ondersteunen.

logo GO Waalwijk
huisstijl beeldtaal GO Waalwijk

De Brabantse gemeente vroeg Tundra een naam, uitstraling en digitaal platform te ontwikkelen waarin je in één oogopslag ziet wat er allemaal te beleven is in de gemeente op het gebied van sport, cultuur, gezondheid en beweging. Een overzicht van alle activiteiten, evenementen en organisaties in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik.

Samen met de gemeente hebben we een naamtraject gedaan waaruit de naam ‘GO Waalwijk’ is ontstaan. De naam hebben we doorontwikkeld naar een eigen herkenbare identiteit met een passende huisstijl.

website GO Waalwijk

Toen de naam, het logo en de huisstijl stond konden we aan de slag met het online platform waarop inwoners alles kunnen vinden over sport, cultuur en kunst in de omgeving. Extra leuk aan dit platform is dat alle aanbieders van sport en cultuur in de omgeving hun eigen pagina op het platform kunnen beheren!

reclamecampagne GO Waalwijk

Om het nieuwe platform van GO Waalwijk onder de aandacht te brengen hebben we een lanceringscampagne ontwikkeld. Hiervoor hebben we foto’s gebruikt van inwoners uit alle leeftijdsgroepen en hebben we deze op allerlei manieren in de gemeente vertoond; van abri’s langs de weg tot banners in het centrum.

reclamedoek GO Waalwijk
branding GO Waalwijk

Tundra is trots op dit allesomvattende project met zowel online als offline uitingen. Van website en nieuwsbrief tot fotografie en signing. We bedachten, ontwierpen, schreven, ontwikkelden en creëerden. Zo ontstond GO!

brochure GO Waalwijk
brochure GO Waalwijk
huisstijl vormtaal GO Waalwijk

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229