Als jij ooit hebt gewacht op het laden van een trage website, weet je hoe frustrerend dat kan zijn. Maar wist je ook dat de laadsnelheid van je website invloed heeft op meer dan alleen gebruikerservaring? De snelheidscheck is meer dan alleen cijfers. Het biedt inzicht in welke onderdelen van je site het meeste invloed hebben op de prestaties. Zo kunnen weloverwogen beslissingen over toekomstige updates of wijzigingen genomen worden.

Wil jij weten waar wij je mee kunnen helpen?
Vraag dan direct de gratis snelheidscheck aan!

Snelheidscheck aanvragen

Vul het formulier in en ontvang de resultaten van de snelheidscheck.

Een snellere website helpt je bij:

  1. Het optimaliseren van de eerste indruk: Wanneer bezoekers voor de eerste keer op jouw site komen, wil je ze onmiddellijk boeien. Een vertraging van zelfs een paar seconden kan hen elders laten zoeken. Wij helpen je deze cruciale eerste indruk te maximaliseren door eventuele snelheidsproblemen aan te wijzen en oplossingen voor te stellen.
  2. Het verbeteren van de zoekmachine ranking: Google houdt van snelle websites. Een snellere site kan leiden tot een betere ranking, waardoor je meer zichtbaarheid en verkeer krijgt. Samen kunnen we de resultaten van de snelheidscheck gebruiken om specifieke verbeteringen door te voeren die je SEO een boost geven.
  3. Het maximaliseren van conversie: Als je site sneller is, blijven gebruikers langer en zijn ze eerder geneigd actie te ondernemen, of het nu gaat om het kopen van een product, het aanmelden voor een nieuwsbrief of het maken van een reservering. Met de resultaten die wij je leveren, kunnen gerichte wijzigingen aangebracht worden die je conversiepercentages verhogen.

WAAR KUNNEN WIJ JE MEE HELPEN?

We love
our clients

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229