Bouw je eigen droomkasteel

Op Landgoed Steenenburg in Nieuwkuijk in de gemeente Heusden, komen diverse bouwkavels beschikbaar. Een bijzondere locatie midden in de natuur die exclusief wonen mogelijk maakt! Landgoed Steenenburg heeft door de eeuwen heen al veel verschillende functies gehad. Zo diende het landgoed als terrein voor het voormalig themapark ‘Land van Ooit’. Nu krijgt het landgoed een bijzondere nieuwe bestemming en wordt het ontwikkeld tot een uniek woon- werkgebied.

Om deze luxe kavelverkoop succesvol te vermarkten hebben wij in opdracht van de gemeente Heusden en de verkopend makelaar diverse middelen mogen ontwikkelen. De vraag hierbij was om het gebied met exclusieve kavels voor vrijstaande woningen op een passende manier te positioneren bij het segment van de toekomstige kopers. 

brochure Landgoed Steenenburg
brochure Landgoed Steenenburg
brochure Landgoed Steenenburg

Alle informatie over de kavels, omgeving en verkoop is te lezen in het stijlvolle hardcover verkoopboek die wij als ontwerpbureau volledig hebben vormgegeven. Van fotografie tot de teksten en de schetsmatige tekeningen van mogelijke woningen. Naast het verkoopboek hebben we ook alle aanvullende middelen gemaakt zoals de kavelpaspoorten, technische brochure, banners, advertenties en het verkoopbord op locatie. 

Met behulp van de duidelijke informatie en alle ontwikkelde middelen heeft dit mooie project geleid tot een succesvolle en snelle verkoop van de exclusieve kavels.

brochure Landgoed Steenenburg
reclamebanner Landgoed Steenenburg
bouwbord Landgoed Steenenburg
branding Landgoed Steenenburg

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229