Welkom bij Tundra, jouw partner in digitale branding en marketing! Ontdek hier hoe wij met passie en expertise creatieve zorg-, sport- en welzijn communicatie verzorgen. Van effectieve campagnes tot fullservice online marketing; wij zijn er voor jou. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Weten waar wij je mee kunnen helpen?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Fullservice marketing en communicatie voor zorg, sport en welzijn

In de huidige tijd spelen digitale branding, marketing en communicatie een cruciale rol in de zorg-, sport- en welzijnssector. Het gaat niet meer om losse uitingen; jouw doelgroep is overal, met allerlei digitale en gedrukte middelen te bereiken. Met onze fullservice aanpak bieden we maatwerk oplossingen die aansluiten op de unieke behoeften van zowel jouw organisatie als jouw doelgroep.

In de dynamische wereld van zorg, sport en welzijn is het essentieel om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten. Of je nu een zorginstelling bent die zijn diensten wil promoten, een sportorganisatie die zijn fanbase wil vergroten, of een welzijnsstichting die bewustzijn wil creëren; Tundra heeft ervaring met allerlei marketing en communicatie voor organisaties binnen zorg, sport en welzijn.

Branding Tundra

Effectieve campagnes voor (mantel)zorg, sport en welzijn

Of het nu gaat om het promoten van gezonde levensstijlen of het werven van vrijwilligers, een ‘werken in de zorg’ campagne of het creëren van bewustzijn rondom zorgthema’s, Tundra ontwikkelt effectieve campagnes die aansluiten bij jouw specifieke doelen binnen de (mantel)zorg, sport en welzijn.

Ons ervaren team werkt nauw samen met jou om de kern van de boodschap te pakken en deze vervolgens te vertalen naar impactvolle campagnes. Van Google advertenties tot webbanners of social media-campagnes ondersteund door gedrukte middelen; wij bieden een totaalpakket om jouw doelstellingen op het gebied van (mantel)zorg, sport en welzijn te bereiken. Samen streven we naar meetbare resultaten en vooral blijvende impact.

Communicatie in de zorgsector verbeteren

In de complexe wereld van de zorg is heldere communicatie en het verbeteren daarvan essentieel. Bij Tundra begrijpen we de unieke uitdagingen van de zorgsector en zijn we gespecialiseerd in doeltreffende marketingcommunicatie. Onze ervaring strekt zich uit van het vergroten van zichtbaarheid tot het opbouwen van vertrouwen bij de doelgroep. En dat kan dus ook zijn het verbeteren van communicatie gericht op eigen zorgmedewerkers. Een doordachte communicatiestrategie is de sleutel tot het succes van elke zorginstelling. Wij helpen je bij het vertellen van jouw verhaal op een manier die resoneert met jouw doelgroep.

Online marketing
Websites

Creatieve vormen van communicatie vanuit jouw gemeente, organisatie of stichting

Lokale betrokkenheid is vaak de sleutel tot succesvolle vormen van communicatie voor gemeenten en stichtingen. Onze creatieve aanpak zorgt ervoor dat jouw boodschap via de juiste kanalen de juiste snaar raakt bij inwoners van je gemeente, bij vrijwilligers en professionals. Samen brengen we de unieke identiteit van jouw gemeente of stichting tot leven in allerlei creatieve vormen van communicatie, zowel online als offline.

Fullservice internetbureau voor passende online marketing

In de digitale wereld is online zichtbaarheid cruciaal. Als fullservice internetbureau combineren wij creativiteit met strategie om jouw online aanwezigheid te optimaliseren. Van social media marketing tot het vergroten van de vindbaarheid in Google en het adverteren met Adwords; wij hebben de tools om jouw organisatie te laten stralen. Onze online marketing experts begrijpen de nieuwste trends en technologieën en passen deze toe om jouw merk online te versterken.

Websites

Voordelen van een creatief full service communicatiebureau

Kiezen voor Tundra betekent profiteren van de voordelen van een creatief full service communicatiebureau. Wij bieden niet alleen expertise in digitale branding en marketing, maar ook een frisse kijk op al jouw uitdagingen in marketing en communicatie. Samen creëren we een overkoepelende communicatiestrategie die impact heeft en resultaten oplevert.

Onze creativiteit is jouw troef in het competitieve landschap van digitale marketing. We gaan verder dan de standaardaanpak en zetten onze creatieve specialisten aan het werk om unieke, passende oplossingen te leveren. Van het ontwikkelen van pakkende content tot het ontwerpen van visueel aantrekkelijke campagnes; wij streven altijd naar innovatie en effectiviteit.

Samen zorgen dat jouw organisatie mooie stappen maakt

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen versterken? Of heb je een specifieke vraag over digitale branding of marketing? Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel naar 0416 355 229. Kom langs voor een adviesgesprek onder het genot van een bakje koffie of thee. Samen zorgen we dat jouw organisatie mooie stappen maakt!

Weten waar wij je mee kunnen helpen?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen. Neem contact op

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229