Communicatieboodschap

PinkRoccade Informatievoorziening ontwikkelt software voor gemeenten om op efficiënte en betrouwbare wijze gegevens uit te wisselen. Gemeenten kunnen namelijk sneller en beter beleid maken wanneer zij inzicht hebben in de juiste gegevens.

PinkRoccade vroeg zich af hoe zij de software en modules duidelijker en beter onder de aandacht konden brengen bij gemeenten. Zij vroegen ons daarom hiervoor een duidelijke communicatieboodschap te ontwikkelen. 

campagnebeeld Pinkroccade

Wij bedachten de communicatieboodschap ‘Data for people’. Met de beschikbaarheid van actuele en verifieerbare data is de burger immers sneller én beter geholpen. Zo kunnen gemeenten op basis van data vergunningsaanvragen eenvoudiger maken of wijken verbeteren. PinkRoccade koos vier ambassadeurs om deze boodschap uit te dragen. Wij fotografeerden ze en maakten er illustraties bij om de boodschap zichtbaar te versterken. Ook ontwikkelden we een online barometer. Gemeenten kunnen daarop zien welke software ze al afnemen en welke mogelijkheden PinkRoccade nog meer biedt om de informatiestroom te optimaliseren.

illustratie Pinkroccade
illustratie Pinkroccade

Door de output van data centraal te stellen kan PinkRoccade complexe materie makkelijk een begrijpbaar maken. De communicatieboodschap was bedoeld voor extern gebruik naar gemeenten, maar is zo goed ontvangen dat PinkRoccade ‘Data for people’ ook intern is gaan gebruiken!

reclamecampagne advertenties Pinkroccade
campagne website Pinkroccade
illustratie Pinkroccade

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229