Dé duurzame mobiele batterij

De Portabolt voorziet elektriciteit overal waar je het maar nodig hebt! Deze grote mobiele batterij wordt door heel Nederland ingezet als verplaatsbare stroomvoorziening voor bedrijven, overheden en bouwplaatsen. De Portabolt is 100% elektrisch en dus een duurzame oplossing op plaatsen waar geen stroomaansluiting is.

Voor dit nieuwe innovatieve concept mocht Tundra een merknaam en onderscheidende identiteit ontwikkelen. Een herkenbare huisstijl die opvalt op de locatie waar de Portabolt wordt ingezet.

De aanhangwagens zijn het visitekaartje van het bedrijf, dus deze zijn uiteraard in het herkenbare Portabolt jasje gestoken! Daarnaast ging Tundra aan de slag met het ontwerp en de realisatie van de website. Het nieuwe concept moest immers in begrijpelijke taal in de markt gezet worden. Voor de landelijke marketing is de website opgebouwd met een optimale vindbaarheid in Google.

Tundra heeft hiermee bijgedragen aan de transitie van een start-up naar een volwaardig volwassen merk. Met de herkenbare branding en professionele website is Portabolt goed in de markt gezet. Hiermee is de Portabolt duurzame mobiele batterij klaar om heel Nederland te veroveren!

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229