24/7 bestrijding van gevaarlijke branden op zee

Scheepsbranden, explosiegevaren en incidenten op zee met gevaarlijke stoffen. React Emergency Response is 24/7 bereikbaar voor scheepvaart incidenten en is razendsnel ter plaatse met professionele experts die acteren op het hoogste niveau. Een uniek bedrijf met unieke expertise die wereldwijd gevraagd wordt.

logo React Emergency Response
schip React Emergency Response
bestrijding React Emergency Response

Voor een wereldwijde organisatie moet React als nieuw bedrijf duidelijk op de kaart worden gezet. Het streven: een herkenbare, professionele en vooral betrouwbare merkpositionering en uitstraling. 

We ontwikkelde een logo en huisstijl welke deze kenmerken in zich hebben. Een stoere huisstijl voor een stoer bedrijf! Ook maakte we een internationale website met strak web design waarin de huisstijl tot leven komt. De website maakt het mogelijk om React bij calamiteiten op te roepen en vertelt meer over de expertise van de scheepvaart incidenten bestrijder.

huisstijl React Emergency Response
Linkedin React Emergency Response
website React Emergency Response

React heeft een vliegende start kunnen maken. Met de professionele huisstijl en website die wereldwijd goed gevonden wordt zijn zij al snel een gevestigde naam in de markt geworden!

foto React Emergency Response

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229