Tredos. ICT die voor je werkt

Het ICT-bedrijf Tredos bestaat uit een groep enthousiaste en behulpzame experts. Tredos creëert professionele ICT-oplossingen met een groot meedenkend vermogen en persoonlijke experts. Ze zijn toegankelijk, hebben korte lijnen én verstand van zaken. Deze kenmerken willen ze ook naar buiten toe uitstralen.

Tredos logo
Tredos visitekaartjes
Tredos fotografie
Tredos briefpapier

Herpositionering en Restyling op basis van je DNA

Tijdens een inspirerende DNA-sessie werden de kernwaarden van Tredos helder geformuleerd. Op basis hiervan heeft Tundra het logo en de huisstijl gerestyled, en een nieuwe positionering bedacht die perfect past bij het DNA van Tredos: “Tredos. ICT die voor je werkt.”

Tredos website

Online visitekaartje

De nieuwe website van Tredos is gerealiseerd met een heldere verwoording van hun diensten, ondersteund met een reeks iconen in de nieuwe huisstijl. Met een gebruiksvriendelijk webdesign, een duidelijke structuur en geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), is de website goed vindbaar in Google. En aansluitend bij de nieuwe positionering kreeg het bedrijf letterlijk een persoonlijk gezicht: ook de portret- en sfeerfotografie werd door Tundra verzorgd.

Tredos branding
Tredos signing
Tredos iconen
Tredos portretfotografie
Tredos nieuwsbrief emailmarketing
Tredos Powerpoint

Naast onmisbare tools zoals een nieuwsbriefmodule en Powerpoint-templates, hebben we allerlei communicatiemiddelen van Tredos voorzien van herkenbare branding.

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229