De norm in schroeftransport

Van Beek is dé technische en innovatieve specialist op het gebied van schroeftransport en bedient een wereldwijde markt vanuit het kantoor in Drunen. Van Beek verkoopt, ontwerpt en fabriceert op maat gemaakte schroeftransporteurs, bulkwagenvullers en schroefwarmtewisselaars voor diverse klanten uit de chemische, farmaceutische, milieu- en voedingsmiddelenindustrie.

Van Beek is volop in ontwikkeling en vroeg Tundra lijn aan te brengen in de huisstijl waarbij het duidelijk moet worden dat Van Beek ‘moeder’ is van de merken Dino en Celsius. De verschillende machinelijnen zijn namelijk een eigen leven gaan lijden waarmee gebrek aan eenheid is ontstaan. 

logo's Van Beek

De merkpositionering werd onder de loep genomen en een rebranding volgde: het bedrijfslogo van Van Beek en haar merken Dino en Celsius ondergingen een restyling en de huisstijlelementen werden verder doorontwikkeld. Naast briefpapier en ander correspondentiemateriaal werd de huisstijl uitgerold in allerlei communicatie-uitingen als corporate brochures, productleaflets, advertenties en beursstands.

beeldtaal Van Beek
huisstijl Van Beek
brochures Van Beek

We hebben de rebranding zelfs tot in de fabriek doorgevoerd met de aankleding en signing van diverse ruimtes, zoals het lab waar klanten proeven kunnen doen met machines en de aflevervloer waar voltooide machines opgeleverd worden.

belettering Van Beek
belettering vloer Van Beek

Bij een rebranding hoort natuurlijk ook een nieuwe website met modern webdesign! We hebben een meertalige multiwebsite ontwikkeld met verschillende ingangen voor de merken Dino en Celsius.

website en webdesign Van Beek Drunen

De vernieuwde bedrijfsidentiteit van Van Beek vormt een sterke basis om één lijn in alle uitingen te brengen. Dit heeft gezorgd voor een betere herkenbaarheid én grotere naamsbekendheid!

Reclamecampagne Van Beek

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229