Wens het met bloemen

WishFlowers is dé landelijke webshop voor uitvaartbloemen met het grootste aanbod in bloemstukken en rouwbloemen. Van rouwboeketten tot kistbedekking, maar ook bijzondere vormen zoals een vlinder, engel of voetbalshirt. De rouwstukken worden gemaakt en bezorgd door regionale vakbloemisten gespecialiseerd in rouwbloemen.

logo WishFlowers
huisstijl WishFlowers

Voor Wishflowers mochten wij de uitgebreide webshop met het omvangrijke ordersysteem ontwikkelen. Een uitdagende klus, want in de uitvaartbranche is kwaliteit en op tijd leveren uiteraard erg belangrijk. 

We hebben een overzichtelijke website gerealiseerd met innovatieve 180 graden viewer waarmee de bloemwerken rondom worden gepresenteerd. Door middel van deze techniek kan de klant het bloemstuk vanuit alle kanten bekijken en zien welk rouwwerk het beste past. Voor de uitvaartondernemers gingen we zelfs een stap verder. We ontwikkelde een configurator waarmee klanten de bloemstukken rondom op een uitvaartkist kunnen bekijken.

webshop WishFlowers
WishFlowers
WishFlowers
WishFlowers

Naast de webshop maakte we ook een bloemenbrochure met de bloemstukken uit de webshop én ontworpen we wenskaarten die met de rouwbloemen geleverd kunnen worden.

brochure WishFlowers
brochure WishFlowers

Bij een grootschalige webshop hoort ook een goed werkend ordersysteem. We hebben deze zo ontwikkeld dat de orders met alle noodzakelijke informatie, inclusief automatisch gegenereerde briefing, op tijd bij de juiste bloemist terecht komt. In dit systeem wordt de facturering voor de bestellende uitvaartondernemers en uitvoerende bloemisten volledig automatisch geregeld. Ook hebben zij een login omgeving waarin zij onder andere de bestellingen en facturen kunnen inzien.

webdesign WishFlowers

Het ontwikkelen van een platform is de eerste fase, daarna zijn we gestart met het promoten van het platform onder de verschillende doelgroepen. Zo werken we maandelijks aan de vindbaarheid in Google door middel van SEO, draaien we diverse SEA campagnes in Google Ads, Google shopping en social media én zetten we e-mailmarketing in om uitvaartondernemers te werven.

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229