Is jouw bedrijf gericht op consumenten? En ben je op zoek naar een professionele partner op het gebied van B2C marketing, shopper marketing en/of in store marketing? Dan ben je bij Tundra aan het juiste adres. Dankzij onze werkzaamheden voor grote retailbedrijven hebben we veel ervaring op het gebied van B2C marketing. Maar Tundra is veel meer dan een retailbureau! Wil jij weten wat de voordelen zijn van een fullservice bureau voor je B2C marketing? En ben je benieuwd hoe wij shopper marketing en in store marketing inzetten voor betere resultaten voor je bedrijf? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Op zoek naar een bureau voor jouw B2C marketing?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Fullservice marketing- en communicatiebureau Tundra in Waalwijk heeft veel ervaring op het gebied van shopper marketing, B2C marketing en in store marketing. We zijn echter veel meer dan eeen retailbureau, en dat brengt een hoop voordelen voor je mee! Zo kun je bij ons rekenen op een volledig team met experts op het gebied van design, programmeren, copywriting én – uiteraard – strategie. Want strategie vormt bij ons altijd het uitgangspunt van waaruit we verder kijken. Oók op het gebied van B2C marketing. Een campagne is immers pas succesvol als je doelen worden bereikt.

Websites

Meer dan een retailbureau

Misschien was je aanvankelijk op zoek naar een retailbureau voor je B2C marketing, shopper marketing en in store marketing. Misschien was je op zoek naar een retailbureau voor een shop in shop concept? Wij willen je graag wijzen op de voordelen van een samenwerking met een fullservice reclamebureau. Bij B2C marketing / shopper marketing komt namelijk veel kijken: van een sterke strategie tot een goede tekst, en van mooie ontwerpen – van een flyer tot een beursstand – tot een website die aanzet tot conversie. Ieder project vraagt om andere specialisten. Wanneer je samenwerkt met een retailbureau zal voor veel werkzaamheden een interne specialist ingeschakeld moeten worden. Wanneer je op het gebied van B2C marketing samenwerkt met Tundra, vind je echter alle kennis en expertise onder één dak. Voor een campagne op het gebied van shopper marketing, B2C marketing en in store marketing ben je bij ons dus aan het juiste adres!

WooCommerce webshop

Advies over je shop in shop concept?

Shops in shops zijn momenteel erg populair: een winkel in een grotere winkel, zodat je verzekerd bent van traffic en aandacht. Maar om een shop in shop concept goed op te zetten, is goede B2C marketing, shopper marketing én in store marketing nodig. Veel bedrijven schakelen daarvoor een retailbureau in. Dat is een goede keuze, tót het moment van de uitvoering. Veel retailbureaus hebben niet voldoende kennis en ervaring op dit gebied en moeten een externe partij inschakelen voor deze onmisbare onderdelen van B2C marketing. Wil jij advies van een fullservice bureau, dat zoveel meer te bieden heeft dan een retailbureau? Een bureau dat je kan helpen op het gebied van je shop in shop concept, maar ook bijvoorbeeld met een professionele B2C website? Een fullservice bureau dat je volledig kan ontzorgen op het gebied van B2C marketing, shopper marketing en instore marketing én natuurlijk bij je shop in shop concept!

Tundra - hét bureau voor B2C marketing voor Waalwijk en omstreken

Ben je op zoek naar een bureau voor shopper marketing, B2C marketing of in store marketing? Wil je advies over een shop in shop concept? Zoek je een bureau dat meer te bieden heeft dan een retailbureau? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek bij fullservice marketing- en communicatiebureau Tundra in Waalwijk, dat gelegen is in de regio De Langstraat in Noord-Brabant. Wij bedienen echter een veel groter gebied. Is je bedrijf gevestigd in Den Bosch (’s-Hertogenbosch), Tilburg, Breda of Eindhoven? Ook dan kun je bij Tundra in Waalwijk terecht voor een campagne op het gebied van B2C marketing. Gorinchem, Veghel, Roosendaal, Etten-Leur, Oosterhout, Zaltbommel, Oisterwijk, Drunen, Vlijmen of Oss? Je bent van harte welkom! En: Waalwijk is zo centraal gelegen, dat je zelfs vanuit Amsterdam zo bij ons bureau bent!

Vaktaal

Wij houden graag van duidelijk taal. Mocht je meer willen weten over een bepaalde vakterm op deze pagina, vind je hier de uitleg.

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229