Explosie van geuren en kleuren

Het internationale geurmerk Scentchips® brengt een unieke geurbeleving bij jou thuis! Van de welbekende geurchips en geurolie tot interieurspray, geurzakjes en geurkaarsen. De producten van Scentchips® zijn te bestellen in de meertalige webshop, maar kom je ook tegen in diverse tuincentra en cadeauwinkels.

logo Scentchips
Scentchips verpakking
Scentchips verpakking branding

Positioneren op internationaal niveau

Hoe brengen we geurbeleving in beeld? Dat was de vraag die we kregen van Scentchips®. Het geurmerk wilde zich zowel richting de consument als de retail op internationaal niveau positioneren en daarbij alle benodigde (online) marketing- en communicatiemiddelen ontwikkelen.

webshop Scentchips

Alle online en offline communicatie

We begonnen met de bedrijfsidentiteit waarna Tundra is uitgegroeid tot dé strategische, creatieve en online partner van Scentchips®. Concreet betekent dit onder meer dat we verantwoordelijk zijn voor de huisstijl en dat we de webshop hebben opgezet en nog steeds beheren. Daarnaast verzorgen we alle communicatie vanuit het merk, zoals social media, verpakkingen van producten en displays.

social media Scentchips

Branding A-merk

En al het werk loont zich: het geurmerk Scentchips® staat als een huis! Alle middelen hebben ervoor gezorgd dat Scentchips® een echt A-merk is geworden op het gebied van geur. Na Nederland, België en Duitsland verovert dit merk nu de rest van Europa!

brochure magazine Scentchips
branding Scentchips
branding winkel Scentchips

Meer van ons werk zien?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229