Stap binnen bij Tundra: communicatiebureau voor digital branding & marketing! In ons vind je de ideale partner voor overheidscommunicatie, overheidscampagnes, gemeente en onderwijs websites, huisstijlen, en wat er allemaal nog meer bij komt kijken om je doelgroep te informeren en activeren. Met jarenlange ervaring begrijpen we de unieke uitdagingen die overheden, gemeenten en onderwijsinstellingen tegenkomen bij het bereiken van hun doelgroepen. We helpen je graag om resultaten te behalen in de wereld van digitale branding en communicatie.

Jouw communicatie laten groeien?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Overheids communicatie vraagt creatieve campagnes

Bij overheidscommunicatie draait het niet alleen om informatie verstrekken, maar ook om betrokkenheid creëren en vertrouwen opbouwen. Ons team van creatieve experts begrijpt dat als geen ander. Campagnes zijn een specifieke vorm van overheidscommunicatie. Denk aan campagnes gericht op de energietransitie, zorg of mantelzorg, het werven van vrijwilligers, etc. We hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van boeiende overheidscampagnes en content die de aandacht trekken en mensen in beweging brengen. Samen met jou bedenken we strategieën en concepten die naadloos aansluiten bij jouw doelstellingen en de behoeften van de doelgroep. Wij zijn er om jouw boodschap helder en effectief over te brengen.

e-mailmarketing

Websites en communicatie campagnes in het onderwijs

In de onderwijssector is goede communicatie essentieel om studenten, ouders en docenten te bereiken en betrekken. Het promoten van nieuwe opleidingen, werven van nieuwe studenten, maar ook thema’s als burgerschapsvorming; wij begrijpen de complexiteit van deze omgeving en hebben ervaring met het creëren van aantrekkelijke websites en effectieve communicatiecampagnes voor onderwijsinstellingen. Of je nu op zoek bent naar een frisse website voor je school of samenwerkingsverband of een doelgerichte campagne om je onderwijsprogramma te promoten, ons team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Websites

Huisstijl voor school, overheid en gemeente

Een herkenbare huisstijl is van groot belang voor scholen, overheidsinstanties en gemeenten. Het zorgt voor consistentie in al je communicatie-uitingen en versterkt je merkidentiteit. Onze experts zijn bedreven in het ontwikkelen van aansprekende huisstijlen die aansluiten bij de waarden en doelstellingen van de overheids- of onderwijsinstelling. Of je nu een nieuw logo nodig hebt of een huisstijl wil laten ontwikkelen en vastleggen in een handboek, je online aanwezigheid wil voorzien van je herkenbare huisstijl of hulp bij de ontwikkeling van drukwerk, wij staan voor je klaar om je huisstijl naar een hoger niveau te tillen.

SEA Google Adwords & Shopping

Eén aanspreekpunt voor al jouw branding en marketing

Tijd is kostbaar, en wij begrijpen dat je geen tijd wilt verspillen aan het coördineren van verschillende marketing- en brandingdiensten. Bij ons heb je één centraal aanspreekpunt voor al je behoeften. Wij bieden een breed scala aan diensten, van webdesign en contentcreatie tot sociale media-beheer en online marketing. Of je nu op zoek bent naar een specifieke service of een allesomvattende benadering, wij zijn jouw partner voor een soepele en effectieve marketingervaring, zowel online als offline.

Ervaren communicatie bureau voor gemeenten en onderwijs

Met onze diepgaande ervaring in de publieke sector en het onderwijs zijn wij het communicatiebureau bij uitstek voor gemeenten en onderwijsinstellingen. We begrijpen de nuances en uitdagingen van deze sectoren en zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om met je samen te werken en creatieve communicatiestrategieën te ontwikkelen die resultaten opleveren.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Heb jij een vraag over onze diensten of wil je meer weten over hoe wij jou kunnen ondersteunen? Wij helpen je graag. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel naar 0416 355 229 en kom langs voor een adviesgesprek onder het genot van een bakje koffie of thee. Samen gaan we aan de slag om jouw branding en communicatiedoelen te bereiken.

Vaktaal

Wij houden graag van duidelijk taal. Mocht je meer willen weten over een bepaalde vakterm op deze pagina, vind je hier de uitleg.

Projecten voor overheid en onderwijs

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229