De experts van Tundra maken al jaren websites in o.a. WordPress voor bedrijven uit de regio Den Bosch. Hiermee spelen we bedrijven in de kijker bij hun doelgroep. We maken een nieuwe website from scratch of optimaliseren websites die al langer bestaan. Met de juiste website optimalisatie weet de doelgroep uit Den Bosch en daarbuiten dat ze op jouw expertise kunnen rekenen. Bij Tundra vind je alle expertises onder één dak: Van SEO tot grafische werkzaamheden en van online marketing tot fotografie en tekst en beeld. Mogen wij jouw website maken, dan krijg je het hele traject één aanspreekpunt. Samen laten we je verder groeien en nieuwe kansen omarmen.

Professionele website laten maken?

Ga in gesprek onze experts en kom erachter waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Wil jij in regio Den Bosch een website laten maken?

In de regio Den Bosch een website laten maken door de experts van Tundra is een keuze die veel bedrijven al maakten. Dankzij jarenlange ervaring zien we snel met welke oplossing we een bedrijf verder helpen. We ontwikkelen websites en webshops met webdesigners, programmeurs en online marketeers. Op het kantoor van Tundra komen de verschillende krachten van al onze experts samen. Zo komen we tot nieuwe kansen. Alle disciplines zitten hier onder één dak. Onze weidse blik leidt op jouw website tot een combinatie tussen branding, design en techniek. We maken je website SEO-vriendelijk zodat deze beter vindbaar is. Samen bekijken we wat je met de website wilt bereiken en hoe de doelgroep het beste kan worden aangesproken. Dat kan een doelgroep in B2B zijn of een doelgroep in B2C. Wil je een website door ons laten maken, dan maken we jouw bedrijf uit de regio Den Bosch sterker.

website Pinkroccade Den Bosch

WordPress websites voor bedrijven in de regio Den Bosch

De keuze voor een WordPress website voelt logisch voor veel bedrijven uit de regio Den Bosch. Bedrijven die een WordPress website laten ontwikkelen, kiezen daarmee voor een gebruiksvriendelijke website. Na het realiseren van de website kunnen we je blijven ondersteunen in het onderhoud en het up-to-date houden van de website. Ook kun je ervoor kiezen de website zelf te blijven vullen met content met een onderhoudssysteem. De manier waarop je dat doet, leggen we je graag uit. Veel bedrijven en organisaties gingen je voor, want een WordPress website is het meest gebruikte cms-systeem. De mogelijkheden zijn talrijk. Is een eenvoudige presentatiewebsite voldoende voor het doel van de website, dan biedt WordPress genoeg mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld ook een webshop voor het verkopen van producten in de regio Den Bosch en daarbuiten, dan realiseren we dit in Lightspeed of met Ecwid. Met dit e-commerce platform maken we ook complexe meertalige webshops met heel veel producten.

website Wishflowers Den Bosch

Website optimalisatie om meer uit je website te halen

Met de keuze voor website optimalisatie ga je meer uit je website halen. Je kunt de website laten optimaliseren nadat deze al enkele jaren live is of als de website nog in de kinderschoenen staat. Hoe de volgende stap eruit ziet, bespreken we samen. Een nieuwe uitdaging pakken de webexperts van Tundra met beide handen aan. Zij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Met een open blik kijken we naar de groeikansen van je bedrijf. Misschien ben je vooral geholpen met conversieoptimalisatie. Je wilt meer bezoekers en daar maken we ons samen sterk voor. Het vergroten van de usability van de website kan een ander aandachtspunt zijn. Waar kan de informatie overzichtelijker en beknopter? De website onderhoudsvriendelijker maken, is ook een mogelijkheid. Op deze manier heb je er minder omkijken naar. Iedere kans die je bedrijf verder doet groeien, omarmen we. De doelstellingen leggen we vast, want dat maakt het toetsen van behaalde resultaten mogelijk.

website Scentchips Den Bosch

Website optimalisatie voor regio Den Bosch of juist een groter gebied

De website optimalisatie van jouw online visitekaartje in de regio Den Bosch en daarbuiten is voor ons en voor jou een kans. Een kans om een brede doelgroep aan te spreken en daarmee meer bedrijven of consumenten te helpen. We helpen je een steeds groter gebied aan klanten te veroveren. Samen kijken we hoe jij je nog beter in de kijker kunt spelen bij de doelgroep. Die heeft een specifieke vraag of behoefte en daar spelen we op in. Lokale vindbaarheid is essentieel, want jouw klanten willen vlot worden geholpen door een betrouwbare partij waarmee ze snel kunnen schakelen. Onze experts kijken waar op dit moment ruimte is voor verbetering en daarna maken we een actieplan. Op basis van dit plan schrijven we ijzersterke teksten die SEO-geoptimaliseerd zijn. Op deze manier is jouw website lokaal nog beter vindbaar in de regio Den Bosch of ga jij juist een nog groter gebied veroveren.

Tundra, digital branding & marketing bureau

Naast omgeving Den Bosch zijn er ook in de regio Tilburg bedrijven die hun website laten maken door ons. En we ontwikkelen natuurlijk veel websites voor bedrijven in Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel. Bij Tundra werken we als digital branding & marketing bureau voor uiteenlopende branches. Jouw vaste aanspreekpunt weet precies in welk stadium jouw project zich bevindt en geeft regelmatig een update.

We zijn trots op het feit dat bedrijven en organisaties al jaren vertrouwen op ons professionele bureau in Waalwijk, werkzaam in de regio Den Bosch, waarbij iedere specialist bekend staat als sparringpartner. Een sparringpartner voor de andere collega’s en vooral voor jou als opdrachtgever. Met Tundra kies je voor een bureau met veel ervaring en een team van deskundigen. Daarbij nemen we ook het webdesign, de domeinnaam en webhosting onder de loep. De bedrijven en organisaties die een opdracht aan ons uitbesteden, kunnen gedurende het hele traject vertrouwen op een succesvolle aanpak en uitwerking waarmee ze op de korte en lange termijn zijn geholpen.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Samen maken we jouw bedrijf of organisatie nog sterker. Dat doen we door de huidige website te rebranden of met het lanceren van een compleet nieuwe website. Nieuwsgierig naar onze gedachten bij jouw bedrijf en de kansen die wij voor ons zien? Stuur ons een bericht via hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 299. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en delen daarna graag onze gedachten met je. Let’s create!

BRAINSTORMEN OVER JOUW WEBSITE?

Ga in gesprek onze experts en kom erachter waar jouw kansen liggen. Neem contact op

Meer weten over Website laten maken?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229