Wie besluit een website te laten maken voor een bedrijf in Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel investeert in de toekomst. Een toekomst waarin jouw product of de dienst van jouw bedrijf on top of mind is van je doelgroep. Onze experts maken zich samen sterk voor het doel van jouw website: zorgen dat jouw doelgroep zich aangesproken voelt. De WordPress website voor jouw bedrijf uit Waalwijk of omstreken kan nog helemaal gemaakt moeten worden, in de kinderschoenen staan of zich al in een vergevorderd stadium bevinden. De website die je besluit door ons te laten maken kan op Drunen en omstreken gericht zijn of op een doelgroep in een verderop gelegen regio. Die focus hangt af van je dienst of product en van wat je wilt bereiken. Evengoed kunnen we de focus leggen op een website laten maken voor een doelgroep uit Kaatsheuvel en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de content, de branding van jouw product en de techniek rond de WordPress website.

Wil jij een website met uniek webdesign?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op
website en webdesign DGF Notarissen Kaatsheuvel

Wil jij een website laten maken in Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel?

Bedrijven die zich in Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel met een website laten maken in de kijker willen spelen bij de doelgroep, wenden zich daarvoor al jaren tot ons bureau. Tundra is gespecialiseerd in het maken van nieuwe websites en het rebranden van websites die al langer bestaan. Vanuit ons bureau in Waalwijk zijn we sterk geworteld in de regio en kennen we ook de bedrijven en ondernemers uit Drunen en Kaatsheuvel. Deze bedrijven zijn actief op de regionale markt, werken landelijk of bedienen zelfs de wereldwijde markt. We vinden het bijzonder dat we al zo lang bedrijven om ons heen sterker maken met een rebranding en het scherpstellen van het DNA op hun website. Een bedrijf dat honderd procent scherp heeft waar het voor staat, overtuigt de doelgroep met een verhaal. Dat verhaal is consequent en zorgt voor herkenbaarheid.

website en webdesign Finc Accountants Waalwijk

WordPress experts in Waalwijk

De medewerkers van Tundra zijn WordPress experts uit Waalwijk die een WordPress website from scratch bouwen. We passen deze ook aan of versterken de website waar nodig. Samen kijken we naar de behoefte van de doelgroep en zo vormt zich een verhaal. Met een open blik kijken we naar het landschap aan mogelijkheden waarmee we de doelgroep aanspreken. Bedrijven en organisaties uit De Langstraat investeren met een WordPress website in de toekomst. Samen stellen we doelen vast: naar welk rendement en bezoekerspercentage werken we toe? De resultaten leggen we vast in maandelijkse resultaten of per kwartaal, net wat jij wenst. Wij hebben de kennis en de techniek in huis om je website beter vindbaar te maken en meer conversie te genereren dan je tot nu toe deed.

website en webdesign Van Beek Drunen

Website optimalisatie rondom Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel

De website optimalisatie kan op Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel gericht zijn. Als team optimaliseren en bouwen we websites voor doelgroepen op regionaal, landelijk en zelfs internationaal niveau. In een plan van aanpak stellen we vast waar jouw doelgroep zich bevindt en waar voor jouw bedrijf de meeste kansen liggen. Dat kan zelfs op zowel lokaal als op landelijk niveau zijn. Met een structureel plan verbeteren we de vindbaarheid in Google. Dat lukt alleen door hard te blijven werken: een website heeft onderhoud nodig en mag regelmatig worden aangevuld met nieuwe content. Deze werkzaamheden kunnen we je ook op de lange termijn uit handen nemen, zodat jij je kunt blijven bezighouden met de voor jou belangrijkste taken in je bedrijf. In een doordacht plan pakken we alle SEO-punten stap voor stap aan en breiden we deze steeds uit. Dat kan met een focus op Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel of juist met het doel om uiteindelijk een groter gebied te veroveren. Een goed voorbeeld is de klant die ooit startte met het binnenhalen van nieuwe klanten in Noord-Brabant. In no-time werd het bereik opgeschaald naar leads uit de regio Utrecht, Gelderland en Limburg. De klant vergrootte zijn bekendheid buiten de grenzen en wist zich met een goed verhaal ook daar te bewijzen en maakte zo een mooie groei door.

website GO Waalwijk

Website optimalisatie om meer uit je website te halen

Met het besluit tot website optimalisatie ga je meer uit je website halen. Misschien kan je website wel wat gebruiksvriendelijker worden, beter vindbaar of is de conversie nu onvoldoende. Je kunt wel een groot aantal bezoekers op je website ontvangen, met onvoldoende conversie leidt dat voor jou niet tot concrete resultaten. De optimalisatie van je website is een klus die onze experts graag met beide handen aanpakken. Daarbij nemen we ook het webdesign, de domeinnaam en webhosting onder de loep. De volgende stap zetten we samen met jou. Dat doen we als team van online marketeers, SEO-specialisten, copywriters, grafisch vormgevers en webdevelopers.

Tundra, digital branding & marketing bureau

Wanneer wij aan klanten vragen waarom ze onze hulp willen, horen we vaak terug dat ze ons zien als een fijn en deskundig team. Werk je met ons samen, dan heb je gedurende het hele traject één aanspreekpunt. Dit aanspreekpunt weet hoe het met de werkzaamheden van iedere specialist staat en houd je op de hoogte van het project. Tundra is een full service bureau dat houdt van no nonsense en dat de taal van de klant spreekt. Bedrijven zetten zichzelf op de kaart dankzij het inschakelen van onze hulp.

Voor bedrijven in Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel, maar ook in de regio Den Bosch realiseren we websites. Ook in de regio Tilburg zijn er bedrijven die hun website laten maken door ons. Dat doen we voor zeer uiteenlopende branches, zowel in B2B als B2C.

website RKC Waalwijk

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Samen zetten we jouw website, merk of bedrijf nog beter op de kaart. Ben je nieuwsgierig geworden naar de manier waarop we jouw project kunnen realiseren? Laat van je horen met het sturen van een mail naar hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 299. Je bent van harte welkom op ons bureau in het centrum van Waalwijk.

WIL JIJ EEN WEBSITE MET UNIEK WEBDESIGN?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen. Neem contact op

Meer weten over Website laten maken?

svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}

Selectie van regionale projecten:

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229