Een online marketing bedrijf luistert naar het verhaal dat een bedrijf te vertellen heeft. Goed luisteren helpt bij het uitstippelen van de koers die een bedrijf wil varen. Dat helpt ook bij het bepalen van de online marketing strategie. Jouw doelgroep moet zich herkennen in jouw verhaal en zeker weten dat jouw product of dienst in een behoefte voorziet. De doelgroep moet zich gehoord voelen. In het bereiken van de doelgroep maken wij gebruik van verschillende tools, waaronder SEO, SEA, social media en e-mailmarketing. We werken zowel in de B2B online marketing als de B2C online marketing. Dankzij onze ervaring in het vakgebied weten we wat wel en niet werkt in specifieke branches. Maak gebruik van die kennis over online marketing met het inschakelen van onze hulp. Zet jij de volgende stap met jouw bedrijf samen met ons? Kies voor online marketing uitbesteden aan een bureau met kennis en bereid jezelf voor op extra exposure. Sta je al in de startblokken?

Jouw doelgroep online beter bereiken?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Online marketing experts in de omgeving Drunen

De online marketing experts van Tundra uit Waalwijk werken in de omgeving van Drunen aan het vergroten van de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Dat doen we met doelgerichte online marketing die de doelgroep aanspreekt. Jouw doelgroep voelt zich gehoord omdat het zich herkent in het verhaal dat jij vertelt. Dat is precies de kunst van online marketing: met de juiste woorden in de juiste tone of voice de doelgroep raken. Je laat zien dat je iets te bieden hebt waar de doelgroep beter van wordt en mee geholpen is. Bij het op de kaart zetten van jouw bedrijf maken we gebruik van verschillende tools. We werken o.a. met SEO, SEA, social media, linkbuilding en e-mailmarketing. Voordat we een keuze maken uit één van deze middelen, kijken we waar jouw doelgroep zich bevindt.

Waarom online marketing inzetten?

Je besluit van online marketing gebruik te maken omdat je aandacht wilt genereren voor een product of dienst. Of misschien zet je online marketing wel in omdat je jouw bedrijf in algemene zin breder op de kaart wilt zetten. Wat je doel ook is, wij helpen je met de inzet van middelen en monitoren het rendement. Wat levert de extra aandacht jouw bedrijf uiteindelijk op? Of je doelen worden behaald, hangt af van wat jij wilt bereiken en wat je daarvoor over hebt. Meer aandacht voor je bedrijf betekent ook dat je moet kunnen inspelen op een toename van de vraag naar jouw dienst of product.

Passende online marketing strategie voor ieder bedrijf!

Kies je voor online marketing, dan heb je een strategie nodig die past bij jouw bedrijf. Bij Tundra luisteren we naar het verhaal dat jij de doelgroep wilt vertellen. Daar baseren we de strategie op: hoe en met welke middelen en met welke frequentie wil je onder de aandacht van de doelgroep komen? De strategie die je kiest, moet aansluiten op jouw branche en doelgroep. Zo heeft het bijvoorbeeld geen zin om wekelijks een nieuwsbrief te mailen als jouw doelgroep zich niet abonneert op nieuwsbrieven en informatie vooral haalt van een platform als LinkedIn. De online marketing strategie waarvoor je kiest, moet niet alleen passen bij jouw bedrijf maar ook bij de belevingswereld van je doelgroep.

Online marketing uitbesteden voor een effectief resultaat

Ga je over tot online marketing uitbesteden, dan is een effectief resultaat datgene wat je nastreeft. Je hebt een doel voor ogen met online marketing en dat begrijpen wij. De experts van Tundra werken al jaren aan online marketing projecten en weten wat wel en niet werkt. Met deze kennis en ervaring in huis maken we van jouw campagne een succes dat het resultaat oplevert waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

Tundra, digital branding & marketing bureau

Ben je klaar voor de volgende stap met jouw bedrijf, dan kun je onze hulp inschakelen zodat de mensen uit jouw doelgroep je beter weten te vinden. Tundra staat bekend als een ervaren professioneel bureau in Waalwijk. We fungeren als een flexibele sparringpartner met wie jij het verhaal van je bedrijf deelt. Je krijgt een vast aanspreekpunt die op de hoogte is van de vorderingen. Deze projectmanager weet precies waar de betrokken afdelingen staan met jouw project. Full service dus. We helpen verschillende bedrijven in Drunen, Waalwijk en Kaatsheuvel, maar ook in de omgeving Den Bosch en Tilburg, actief in uiteenlopende branches, zowel B2B als B2C.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Ga je met Tundra aan de slag, dan tillen we jouw bedrijf naar een hoger niveau. Dat doen we met de inzet van de juiste online marketingmiddelen. Samen met jou kijken we waar kansen liggen die jouw bedrijf nog beter in de kaart spelen bij de doelgroep. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze aanpak waarmee je online nog beter zichtbaar wordt? Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 299.

Wil jij online marketing inzetten?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen. Neem contact op

Meer weten over Online marketing?

svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}

SELECTIE VAN REGIONALE PROJECTEN:

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229