Bij het maken van een webdesign door onze experts uit de regio Tilburg houden wij rekening met het DNA van het bedrijf. Het DNA van je bedrijf laat dan in je website zien waar je voor staat. Als op elke webpagina het DNA terugkomt, dan sluiten de pagina’s logisch op elkaar aan. De bezoeker van de website navigeert eenvoudig door de website en merkt dat hij krijgt waarvoor hij komt: hij wil informatie vergaren of overgaan tot actie. Bij het maken van een professioneel webdesign houden we dit steeds in het achterhoofd. Ons bureau maakt al jaren professionele webdesigns voor bedrijven in de regio Tilburg. Wij willen dat de bezoeker zich in jouw verhaal herkent en zich voelt aangesproken. Met een webdesign dat rust uitstraalt, houdt je de aandacht van de bezoeker vast. Hoe langer de bezoeker op jouw website verblijft, des te hoger het doorklikpercentage. Kent jouw website een hoog doorklikpercentage, dan zien zoekmachines jouw website als een autoriteit in je vakgebied. En zo eindig je hoger in de zoekresultaten! We staan te popelen om met je te gaan samenwerken en een optimaal resultaat te behalen.

Uniek webdesign voor jouw website laten maken?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Nieuw webdesign laten maken in de regio Tilburg?

Een nieuw webdesign kun je laten maken door ons bureau in de regio Tilburg. Een website is het visitekaartje van je bedrijf en moet precies doen wat jij voor ogen hebt: informeren, vermaken, aanzetten tot actie of misschien wel alle drie. Wist je dat Google de positie van je website of webshop bepaalt op basis van de prestaties op smartphones? Hoe je website functioneert op mobiel is dus erg bepalend. Daarom is het ook zo belangrijk dat je website of webshop is voorzien van een mobielvriendelijk webdesign. De website wordt overzichtelijk vormgegeven op een groot scherm maar ook op een klein scherm van een smartphone moet het goed werken. Het merendeel van de bezoekers van consumentgerichte websites en webshops bekijkt deze op een smartphone. Ook B2B klanten zijn mensen die in het dagelijks leven gewend zijn aan een mobielvriendelijk webdesign. Deze standaard verwachten zij ook van jou als dienstverlener of leverancier. Een mobielvriendelijk design voor je website of webshop vergroot de vindbaarheid in Google.

Webdesign Tilburg Aviri Oisterwijk

Een verfrissend webdesign als online visitekaartje

Met een professioneel en goed verzorgd webdesign bevestig je dat jij je zaakjes goed voor elkaar hebt: dat wekt vertrouwen bij je bezoekers. Herkenbare kleuren, lettertypes en elementen van jouw huisstijl komen terug in het webdesign. Een goed webdesign zorgt voor rust en overzicht waardoor je accenten kunt leggen op de juiste woorden: de belangrijkste boodschap voor je doelgroep! En belangrijker nog, met een professioneel webdesign kun je sturen welke actie de bezoeker gaat ondernemen. De belangrijkste buttons van de pagina’s moeten opvallen en aanzetten tot actie!

Daarnaast is het aankleden van je website ook enorm belangrijk. Ken je het gezegde dat één beeld meer zegt dan duizend woorden? Daarmee wordt bedoeld dat je de bezoekers sneller overtuigt met goede plaatjes en duidelijke iconen. Een goed webdesign biedt ruimte voor beiden: afbeeldingen op het juiste formaat om een goede indruk te maken op de bezoekers en voldoende ruimte voor de SEO-vriendelijke tekst om de vindbaarheid in Google te vergroten. Waar de ene bezoeker vooral visueel is ingesteld, focust de ander zich meer op tekst. Met jouw website bedien je beide bezoekers. Heb je veel te vertellen, dan zorgen we dat de informatie wordt getrechterd en dat de hoofdboodschap vooraan staat.

Webdesign Tilburg Wishflowers

Je webdesign laten maken door een bureau in regio Tilburg

Waarom je webdesign uitbesteden aan een bureau in regio Tilburg? Webdesign is een expertise. Er komt niet alleen design, maar ook veel techniek bij kijken. Tundra heeft een ervaren team van specialisten die ervoor zorgen dat jouw webdesign responsive werkt. Dat wil zeggen dat het webdesign zich optimaal aanpast aan het formaat van het beeldscherm waarop de website of webshop wordt getoond. De nieuwe website moet goed werken, gebruiksvriendelijk zijn en vindbaar. Onze experts hebben allemaal een eigen specialiteit op het gebied van design, techniek, seo, content en marketing. Tijdens jouw project heb je steeds één vast aanspreekpunt. Deze contactpersoon is altijd op de hoogte van de status en deelt deze met je. We blijven ontzorgen, want ook na het opleveren van de website bieden wij service waar nodig.

Webdesign Tilburg Scentchips

Tundra, digital branding & marketing bureau

Met ons digital branding & marketing bureau kies je voor een stabiele en professionele partner uit Waalwijk, op steenworp afstand van Tilburg. We maken websites voor bedrijven en organisaties in uiteenlopende branches, zowel B2B als B2C. We sparren graag met je en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Wat maakt jou uniek en met welke boodschap overtuig jij de doelgroep?

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

We kunnen niet wachten om met het webdesign van jouw website aan de slag te gaan. Wil je precies weten hoe we het werk aanpakken en jouw website goed vindbaar maken? In een oriënterend gesprek vertellen we hoe we met een professioneel webdesign komen om jouw merk, bedrijf of organisatie nóg sterker te maken. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 299. We zien je graag op ons bureau in Waalwijk.

WIL JIJ EEN WEBSITE MET UNIEK WEBDESIGN?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen. Neem contact op

Meer weten over Website laten maken?

Selectie van projecten:

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229