Wil jij een professionele brochure laten maken voor jouw bedrijf? Een brochure is een krachtig middel dat vaak gebruikt wordt om je doelgroep te informeren over je bedrijf, product of dienst. Tenminste, als je dit op de juiste manier aanpakt. Het is belangrijk om een brochure te laten maken met een sterke inhoud die past bij je doelgroep en een aantrekkelijk ontwerp dat opvalt. Jouw doelgroep bepaalt namelijk in enkele seconden of ze de brochure gaan lezen of niet. Of je nu een interactieve digitale brochure wil laten maken of een gedrukte versie, de experts van Tundra zorgen ervoor dat het ontwerp naadloos aansluit op de huisstijl en het DNA van je bedrijf!

Een creatieve brochure laten maken; wat komt daarbij kijken?

Durf jij op te vallen met een opvallend en uniek brochure ontwerp? Een brochure laten maken brengt eindeloze mogelijkheden met zich mee! Om jouw brochure tot een succes te brengen denken wij graag creatief en strategisch met je mee. Voordat we ons creatieve brein de vrije loop laten gaan voor het ontwerp van de brochure, is het belangrijk om het doel en de doelgroep van de brochure te bepalen. Vanuit deze basis maken we passende keuzes over de inhoud en het brochure ontwerp. Tundra kan je van A tot Z ontzorgen, van copywriting tot fotografie en van grafisch ontwerp tot drukwerk. Onze specialisten doen er alles aan om een passende brochure of brochurelijn voor jouw bedrijf te ontwerpen.

Brochure laten maken voor drukwerk of online?

Of je nu een brochure wil laten maken voor digitaal gebruik, of deze hoogwaardig wil laten drukken, Tundra regelt dit voor je. Wanneer je een gedrukte brochures wil laten maken denken onze experts graag met je mee over de mogelijkheden. Zo geven we advies over de verschillende papiersoorten en begeleiden we je bij het maken van een keuze voor de juiste afwerking. Tijdens het hele proces houden wij het contact met de drukker en zorgen we ervoor dat jouw brochure ontwerp professioneel gedrukt wordt. Je brochures ook online doorbladerbaar aanbieden op je website? Geen probleem, ook daar maken we de juiste bestanden voor.

Wat het verschil is tussen een folder, flyer en brochure

Een brochure, folder of toch een flyer, weet jij het verschil? Hoewel de drie uitvoeringen dichtbij elkaar liggen zit er wel degelijk verschil tussen. Wanneer je een brochure laat maken bestaat deze altijd uit meerdere losse vellen die in het midden worden gevouwen en vastgemaakt worden met een nietje of lijm. Een folder daarentegen bestaat altijd uit één vel en wordt ten minste één keer gevouwen. Andere populaire vouwwijzen bij een folder zijn de wikkelvouw en de zigzagvouw. Ook een flyer bestaat altijd uit één vel, maar deze wordt in tegenstelling tot een folder niet gevouwen. Je kan kiezen voor een enkelzijdige of dubbelzijdige flyer welke in ieder formaat te maken is. Naar gelang het doel en de hoeveelheid informatie kiezen we een brochure, folder of flyer. Uiteraard in overleg met jou.

Tundra, digital branding & marketing bureau

Tundra is een full service digital branding & marketing bureau in Waalwijk. Ons creatieve team is gespecialiseerd in grafisch ontwerp van brochures, voorzien van een sterke huisstijl. Waar nodig ondersteund met creatieve reclamecampagnes en websites en online marketing. Met ruim 20 jaar ervaring hebben we vele brochures, folders, flyers en andere middelen mogen ontwikkelen voor bedrijven in uiteenlopende branches zoals zakelijke dienstverlening, fashion & lifestyle, overheid & onderwijs, zorg sport & welzijn, kunst & cultuur, IT & software, metaal & maakindustrie, transport & logistiek, vastgoed & bouw, uitvaartsector, food, B2B marketing en B2C marketing. Met onze kennis van een groot aantal branches kunnen we ook jou helpen met een brochure die perfect bij jouw bedrijf past!

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen

Wil jij een creatieve brochure laten maken voor jouw bedrijf? Tundra helpt je graag bij het ontwikkelen van een brochure die jouw doelgroep aanspreekt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 299.

Meer weten over Grafisch ontwerpbureau?

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229