Een professionele webshop laten maken door een bureau in regio Tilburg en daarmee meteen jouw merk stevig op de kaart zetten? Dan ben je bij Tundra digital branding & marketing aan het juiste adres. Ons bureau heeft alle specialismen die je nodig hebt om je webshop te laten maken en succesvol in de markt te zetten. Eén bureau, één team dat je webshop maakt en naadloos laat aansluiten bij het dna en de branding van je merk. We maken een professionele webshop die goed vindbaar is in Google (SEO) en verzorgen campagnes om je webshop te promoten. Een professionele webshop laten maken, dat is een goede eerste stap.

Meer online verkopen met een unieke webshop?

Ga in gesprek onze experts en kom erachter waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Een professionele webshop laten maken in regio Tilburg

We maken al jaren webshops en websites voor bedrijven die gevestigd zijn in de regio Tilburg. Wanneer je een webshop wil laten maken is techniek van belang; de techniek hebben we in huis en we weten hoe een webshop onderhouden moet worden. Het is verstandig om meteen de juiste keuzes te maken. Wil je de webshop in verschillende talen inzetten? Hoe groot is je assortiment? Gaan we voor een fancy maatwerkoplossing of voor efficiënt gebruik maken van standaard functionaliteiten? Dit soort punten willen we met je bespreken. Wanneer je een webshop wil laten maken ben je uiteraard welkom op ons bureau in Waalwijk, maar we komen net zo graag naar je bedrijf in regio Tilburg toe om ter plaatse een goede indruk te krijgen van jouw organisatie.

Waarom webdesign cruciaal is voor een webshop

Bij een webshop draait het om veel meer dan alleen techniek; ook het webdesign is cruciaal voor online verkoop. Of je potentiële klant je webshop nu bezoekt op mobiel, tablet of laptop; op elk scherm moet je webshop overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Natuurlijk moet je webshop direct een goed gevoel overbrengen, herkenbaar en passend bij jouw dna en je huisstijl. Een eerste indruk maak je maar een keer; kies ervoor om een gebruiksvriendelijke webshop met een webdesign dat 100% overtuigd en vertrouwen uitstraalt.

Webshop laten maken in regio Tilburg

Vindbaarheid van je webshop in Google vergroten

Je wil zoveel mogelijk bezoekers op je webshop krijgen, en als ze daar eenmaal zijn moeten ze snel kunnen vinden wat ze zoeken. Zorg dat je menu de juiste woorden bevat die tevens de vindbaarheid in Google vergroten. Structuur aanbrengen in het menu van een webshop gaat bij ons vaak samen met een zoekwoordenonderzoek. Op welke woorden wordt veel gezocht? Welke zoekwoorden zijn zo specifiek dat je met dit zoekwoord exact de juiste doelgroep aanspreekt? Waar liggen nog nieuwe kansen? We bundelen per pagina een aantal zoekwoorden en zorgen ervoor dat die in het menu en op de juiste plaatsen in de techniek en content worden verwerkt. Zo bedien je je bezoekers optimaal en vergroot je de vindbaarheid van je website in Google.

Hoe raak je de doelgroep van je webshop?

Je behaalt pas echt online succes met je webshop als je bezoekers zich welkom en begrepen voelen. Daarvoor moet je allereerst weten wie de klant precies is. Waar hecht je klant waarde aan? Wat is hun behoefte? Om je doelgroep op de juiste manier te gaan raken houdt Tundra dna-sessies. Hierdoor krijgen we de behoeften en het gedrag van de doelgroepen van je webshop haarfijn in beeld.

Webshop WishFlowers Tilburg

Hoe overtuig je de bezoekers op je webshop?

Alleen een professionele webshop weet een klant te overtuigen, voorkom alle mogelijke obstakels.

  • Een lange laadtijd van de webshop? Uit den boze!
  • Een duidelijk navigatiemenu
  • Wat zijn je Unique Buying Reasons?
  • Waarom moet een klant bij jouw webshop bestellen?
  • Goede sfeer- en productfotografie
  • Gebruiksvriendelijke filtering van producten
  • Duidelijkheid over de levertijd van het product en het retourbeleid
  • Goede copywriting is onmisbaar, uiteraard met daarin de juiste zoekwoorden verwerkt.
  • Reviews en beoordelingen; een potentiële klant krijgt graag de bevestiging dat hij of zij bij jou een goede aankoop gaat doen.

Het team van Tundra maakt complete en gebruiksvriendelijke webshops waardoor jouw klanten eenvoudig online een bestelling kunnen plaatsen, en heel belangrijk, daarna graag terugkeren om herhaalaankopen te doen.

Voordelen van je webshop uitbesteden aan een bureau in regio Tilburg

Er zitten vele voordelen aan het uitbesteden van een webshop aan een bureau zoals Tundra; vanuit onze standplaats in Waalwijk weten we feilloos de weg in de regio Tilburg. Dat betekent korte lijntjes, we komen snel even langs om op locatie, andersom ben je ook in no-time bij ons om de nieuwe doelstellingen voor het komende kwartaal met ons door te nemen. We hebben ruime ervaring met het maken van webshops, in verschillende branches, hebben al vele bedrijven in regio Tilburg geholpen. Met professionele webshops en online marketing campagnes ter promotie hebben we hun merk steviger op de kaart gezet en gezorgd voor een stijgende omzet via online. Ook na het bouwen nemen we graag het onderhoud van de webshop uit handen. Een webshop goed bouwen en up-to-date houden is namelijk een expertise, dat doe je er niet zomaar even bij. De experts van Tundra volgen de ontwikkelingen op het gebied van techniek en de vindbaarheid in Google (SEO) continu. Regelmatig maken we een afspraak en komen we in Tilburg langs om de nieuwe mogelijkheden van je webshop te bespreken.

Webshop Croon Glasses Tilburg

Tundra, digital branding & marketing bureau

Tundra staat als digital branding & marketing bureau bekend als een deskundige partij in de wereld van branding, online en marketing. We zijn een ervaren en professioneel bureau in Waalwijk, dus dichtbij Tilburg, dat graag als jouw full service sparringpartner fungeert. Ga je met ons aan de slag, dan krijg je één duidelijk aanspreekpunt. Je hoeft je verhaal nooit twee keer uit te leggen. We bedienen bedrijven en organisaties in uiteenlopende branches, zowel B2B als B2C.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Onze specialisten steken graag de handen uit de mouwen voor jouw merk. Benieuwd hoe we samen jouw bedrijf of organisatie nóg sterker kunnen maken met een succesvolle webshop? Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 299.

BRAINSTORMEN OVER JOUW WEBSHOP?

Ga in gesprek onze experts en kom erachter waar jouw kansen liggen. Neem contact op

Meer weten over Webshop laten maken?

Projecten met een webshop

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229