Gevestigd in Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel en wil je een webshop laten maken door een lokaal bureau? Tundra digital branding & marketing in Waalwijk beschikt over alle benodigde expertise om jouw webshop te ontwikkelen en succesvol op de markt te brengen. Met één team zorgen we ervoor dat je webshop perfect aansluit bij de identiteit en branding van je merk. We creëren een professionele webshop die goed vindbaar is in Google (SEO) en voeren campagnes uit om je webshop te promoten. Het laten maken van een professionele webshop is de eerste stap naar online succes.

Meer online verkopen met een unieke webshop?

Ga in gesprek onze experts en kom erachter waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Profiteer in Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel van onze ervaring met webshops

Al jarenlang ontwikkelen we webshops en websites voor bedrijven gevestigd in Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel. Bij het laten maken van een webshop is technische kennis van essentieel belang, en die hebben wij in huis. We weten hoe een webshop onderhouden moet worden. Het is belangrijk om meteen de juiste keuzes te maken. Wil je de webshop in meerdere talen aanbieden? Hoe groot is je assortiment? Gaan we voor maatwerk of maken we gebruik van bestaande functionaliteiten? Deze punten bespreken we graag met je. Je bent van harte welkom op ons bureau in Waalwijk, maar we komen ook graag naar jouw bedrijf toe om een goed beeld te krijgen van jouw organisatie.

Het belang van webdesign voor je webshop

Bij een webshop draait het niet alleen om techniek; ook het webdesign speelt een cruciale rol in de online verkoop. Of je potentiële klanten je webshop nu bezoeken via een mobiel, tablet of laptop, het is belangrijk dat je webshop overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is op elk scherm. Daarnaast moet je webshop direct een goede indruk maken, herkenbaar en passend bij de identiteit en huisstijl van je merk. De eerste indruk is immers van groot belang. Kies daarom voor een gebruiksvriendelijke webshop met een overtuigend webdesign dat vertrouwen uitstraalt.

Webshop Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen

Vergroot de vindbaarheid van je webshop in Google

Om zoveel mogelijk bezoekers naar je webshop te trekken, is het belangrijk dat ze snel kunnen vinden wat ze zoeken. Het menu van je webshop moet de juiste woorden bevatten die tevens de vindbaarheid in Google vergroten. Bij ons gaat het structureren van het menu van een webshop vaak hand in hand met een zoekwoordenonderzoek. Welke woorden worden veel gezocht? Welke specifieke zoekwoorden spreken de juiste doelgroep aan? Waar liggen nieuwe kansen? We bundelen een aantal zoekwoorden per pagina en verwerken deze op de juiste plaatsen in de techniek en content, zodat je je bezoekers optimaal bedient en de vindbaarheid van je webshop in Google vergroot.

Effectief je doelgroep bereiken met je webshop

Het behalen van echt online succes met je webshop vereist dat je bezoekers zich welkom en begrepen voelen. Om dit te bereiken, is het essentieel om precies te weten wie je klanten zijn. Waar hechten ze waarde aan? Wat zijn hun behoeften? Om je doelgroep op de juiste manier te bereiken, organiseert Tundra dna-sessies. Hierdoor krijgen we een gedetailleerd inzicht in de behoeften en het gedrag van de doelgroepen van je webshop.

Webshop laten maken in Waalwijk, Kaatsheuvel of Drunen

Overtuigende elementen voor je webshopbezoekers

Alleen een professionele webshop kan een klant overtuigen, dus vermijd alle mogelijke obstakels.

  • Een trage laadtijd van de webshop is uit den boze.
  • Zorg voor een duidelijk navigatiemenu.
  • Benadruk je Unique Buying Reasons: waarom moet een klant bij jouw webshop bestellen?
  • Zorg voor hoogwaardige sfeer- en productfotografie.
  • Implementeer gebruiksvriendelijke filters voor producten.
  • Wees transparant over de levertijd van producten en het retourbeleid.
  • Goede copywriting is onmisbaar, waarbij de juiste zoekwoorden worden verwerkt.
  • Reviews en beoordelingen spelen een belangrijke rol, aangezien potentiële klanten graag bevestiging krijgen dat ze bij jou een goede aankoop zullen doen.
  • Het team van Tundra creëert complete en gebruiksvriendelijke webshops, waardoor je klanten eenvoudig online bestellingen kunnen plaatsen en, nog belangrijker, graag terugkeren voor herhaalaankopen

Voordelen van het uitbesteden van je webshop aan een bureau in Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel

Het uitbesteden van je webshop aan een bureau zoals Tundra heeft talrijke voordelen. Vanuit onze locatie in Waalwijk zijn we bekend met de Langstraat en zijn we in een mum van tijd in Drunen en Kaatsheuvel. Dit betekent korte communicatielijnen, snel even bij jou op locatie kunnen bespreken, en andersom ben je ook zo bij ons om de nieuwe doelstellingen voor het komende kwartaal door te nemen. We hebben ruime ervaring in het maken van webshops in verschillende branches en hebben al veel bedrijven in Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel geholpen. Met professionele webshops en online marketingcampagnes hebben we hun merken versterkt en gezorgd voor een stijgende omzet via online kanalen. Ook na de bouw van de webshop nemen we graag het onderhoud op ons. Een webshop goed bouwen en up-to-date houden is namelijk een specialiteit die niet zomaar erbij komt. De experts van Tundra volgen voortdurend de ontwikkelingen op het gebied van techniek en vindbaarheid in Google (SEO). Regelmatig plannen we afspraken en komen we naar jouw bedrijf in Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel om de nieuwe mogelijkheden voor je webshop te bespreken.

Webshop Croon Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen

Tundra, jouw partner in digital branding & marketing

Tundra is een gerenommeerd bureau op het gebied van digital branding en marketing. We staan bekend als een deskundige partij die jouw merk versterkt. Als ervaren en professioneel bureau in Waalwijk fungeren we graag als jouw full-service sparringpartner. Wanneer je met ons samenwerkt, heb je één duidelijk aanspreekpunt. Je hoeft je verhaal nooit twee keer uit te leggen. We bedienen bedrijven en organisaties in diverse branches, zowel B2B als B2C.

Ontdek wat Tundra voor jou kan betekenen

Onze specialisten staan klaar om jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd hoe we samen jouw bedrijf of organisatie kunnen versterken met een succesvolle webshop? Neem contact met ons op via hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 299. We kijken ernaar uit om van je te horen en de mogelijkheden voor jouw webshop te bespreken.

Meer weten over Webshop laten maken?

lightspeed-svg .s0 { fill: #FFE500 }

Projecten met een webshop

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229