De experts van Tundra steken de handen uit de mouwen als jij hen vraagt een nieuwe website te laten maken voor je bedrijf in de regio Tilburg. We doen niets liever dan met website optimalisatie bedrijven uit Tilburg bij de doelgroep onder de aandacht brengen zodat zij hun diensten nog breder kunnen aanbieden. Dat doen we met het realiseren van een WordPress website die inspeelt op de behoefte van mensen uit Tilburg en daarbuiten. Online vindbaarheid is een must voor ieder bedrijf dat zich in de kijker wil spelen bij de doelgroep. Samen met jou denken we na over content, branding en techniek. Ons kantoor heeft alle expertises onder één dak waardoor je verzekerd bent van een website die van a-tot-z klopt.

Website laten maken voor jouw bedrijf?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Wil jij in regio Tilburg een website laten maken?

Op een zeker moment kan de behoefte ontstaan om voor je bedrijf in de regio Tilburg een nieuwe website te laten maken of de huidige aan te passen. De experts van Tundra gaan hier graag mee aan de slag. Samen bekijken we waar nieuwe kansen voor het grijpen liggen zodat jouw doelgroep zich gezien en begrepen voelt. Wij maken als digital branding & marketing bureau behalve websites ook webshops in Lightspeed of Ecwid. We zijn gespecialiseerd in het vermarkten van websites door precies te achterhalen waar de doelgroep behoefte aan heeft. Daarvoor doen we marktonderzoek en gaan we met jou in gesprek. Of je nu klanten hebt in de B2B of B2C sector, maakt voor ons niet uit. In het weidse landschap van online leggen we nieuwe verbindingen tussen jou en je doelgroep.

website laten maken Tilburg

WordPress websites voor bedrijven in de regio Tilburg

Bij Tundra hebben we al vele WordPress websites voor bedrijven in de regio Tilburg mogen realiseren. Dat doen we nog steeds met veel enthousiasme voor bedrijven en organisaties die zich in Tilburg en daarbuiten in de kijker willen spelen bij de doelgroep. Samen zorgen we dat de mensen uit jouw doelgroep precies weten wat ze missen als ze jouw dienst of product aan zich voorbij laten gaan. We spelen in op de belevingswereld van de mensen die jij wil bereiken en een WordPress website is daar een uitstekend middel voor. Je krijgt hiermee een gebruiksvriendelijk cms-systeem waarmee je ook zelf uitstekend uit de voeten kunt. We verzorgen daarvoor ook trainingen. Geef je het onderhoud liever aan ons uit handen, dan kan dat ook natuurlijk.

website Tilburg

Website optimalisatie om meer uit je website te halen

Met website optimalisatie helpen we je om meer uit je website te halen door deze goed vindbaar te maken in zoekmachines. Heb je alleen nog een idee voor een nieuwe website of staat er een stevige basis? Wij helpen je met het behalen van meer rendement, ongeacht de fase waarin de website zich bevindt. De optimalisatie van een bestaande website en het maken van een nieuwe website is een opdracht die we met beide handen aanpakken. We optimaliseren de website door SEO-vriendelijke teksten te schrijven. Met de optimalisatie van de website maken mensen die op zoek zijn naar jouw dienst of product sneller kennis met je. Wil je een specifieke dienst of een specifiek product beter onder de aandacht brengen? Aan de hand van conversieoptimalisatie zorgen we dat meer verkeer binnenkomt op de pagina’s die over deze dienst of het product vertellen. De resultaten delen we maandelijks of ieder kwartaal met je, net wat jij prettig vindt. Bezoekers van een website willen dat deze gebruiksvriendelijk is en daarom krijgt van ons ook usability aandacht. Waar is ruimte voor verbetering of waar moeten we op voorhand rekening met houden? Dat onderzoeken we.

Responsive website Tilburg

Website optimalisatie voor regio Tilburg of juist een groter gebied

De keuze voor een website optimalisatie voor jouw bedrijf in de regio Tilburg is vanzelfsprekend wanneer je jezelf nog beter in de kijker van de doelgroep wilt spelen. Dat kan specifiek in de regio Tilburg of ook in een gebied daarbuiten. De uitwerking van jouw strategie hangt helemaal af van datgene wat je wilt bereiken. Wil je klanten bedienen die de nabijheid van een dienst of product waarderen of kunnen jouw klanten zich evengoed aan de andere kant van het land bevinden? De optimalisatie van jouw website stemmen we af op de antwoorden op deze vragen. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met het optimaliseren van jouw website. Samen maken we een plan van aanpak dat ervoor zorgt dat jouw product of dienst straks beter op het netvlies van de klant staat.

Tundra, digital branding & marketing bureau

Tundra is als digital branding & marketing bureau benieuwd wat jij met een nieuwe of aangepaste website wilt bereiken. Onze experts beschikken over een deskundige kijk op het gebied van marketing, branding en design. Die expertises komen bij ons digital branding & marketing bureau samen. Sterker nog, ze bevinden zich onder één dak waardoor de experts elkaar versterken en op elkaar terugvallen.

De bedrijven die wij sterker maken, bevinden zich vooral in Brabant. We ontwikkelen veel websites voor bedrijven in Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel. Maar daar blijft het niet bij, we realiseren ook websites voor bedrijven in de regio Den Bosch en ook in de regio Tilburg laten bedrijven hun website maken door ons. In zeer uiteenlopende branches, zowel B2B als B2C. Het brede landschap aan mogelijkheden voor jouw branche onderzoeken we samen. Wil je een website laten maken voor jouw bedrijf in de regio Tilburg of daarbuiten dan mag je rekenen op één aanspreekpunt gedurende het hele traject. Daarbij nemen we ook het webdesign, de domeinnaam en webhosting onder de loep. Ons professionele en ervaren bureau staat voor je klaar.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Ben je benieuwd geworden en wil je weten wat Tundra als digital & marketing bureau voor jou kan betekenen? We horen graag jouw verhaal en optimaliseren je huidige website of gaan aan de slag met een compleet nieuwe WordPress website. Met een geoptimaliseerde website maken we jouw bedrijf of organisatie nog sterker. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 299.

BRAINSTORMEN OVER JOUW WEBSITE?

Ga in gesprek onze experts en kom erachter waar jouw kansen liggen. Neem contact op

Meer weten over Website laten maken?

svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}

Selectie van regionale projecten:

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229