Ons online marketing bureau in de omgeving van Kaatsheuvel werkt samen met jou aan de strategie van je bedrijf of organisatie. In welke behoefte voorzie je? En op welke manier wil jouw doelgroep het liefste worden aangesproken en met welke frequentie? De antwoorden op deze vragen bepalen mede de online marketing strategie van je bedrijf. Met een goed doordachte strategie speel je jezelf in de kijker bij de doelgroep. Je bent ervan overtuigd dat je over de middelen beschikt om de doelgroep verder te helpen. Deze overtuiging brengen we over de bühne met een mix aan marketingmiddelen zoals linkbuilding, SEO, SEA, social media en e-mailmarketing. Of het nu om B2B online marketing of om B2C online marketing gaat, de doelgroep komt online in aanraking met jouw product of dienst. Met de juiste content vertellen we het verhaal van jouw bedrijf. Vertel je verhaal eerst aan ons, dan werken we van daaruit verder aan meer exposure voor jouw bedrijf. Je online marketing uitbesteden aan een online marketing bedrijf zoals Tundra is de eerste stap naar een weg met nog meer succes.

Online marketing inzetten voor jouw bedrijf?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Online marketing uitbesteden in de omgeving Kaatsheuvel

Als je meer aandacht wilt genereren voor je bedrijf of organisatie is online marketing uitbesteden een logische stap. Dat kan in de omgeving Kaatsheuvel bij digital branding & marketing bureau Tundra. Wij helpen jou graag op het gebied van online marketing. In het uitvoeren van een online marketing strategie werken we met tools zoals SEO, SEA, social media, linkbuilding en e-mailmarketing. We zetten één of meerdere van deze middelen in. Dat hangt helemaal af van waar jouw doelgroep zich bevindt en van de manier waarop jouw doelgroep wil worden aangesproken. Het doel is altijd de juiste snaar te raken bij de doelgroep en te laten zien dat jouw bedrijf in een behoefte voorziet.

Online marketing voor diverse branches

Of jouw bedrijf zich nu in de B2C of in de B2B markt bevindt, online marketing is voor iedereen. Ongeacht de branche waarin iemand zich bevindt. Via een smartphone, tablet of laptop zoekt je doelgroep hoe dan ook online naar jouw product of dienst. Met de juiste tone of voice en natuurlijk de juiste content, breng je jouw boodschap over. We kijken samen hoe we jouw doelgroep het beste kunnen benaderen. Dat doen we met een goed verhaal en de kracht van herhaling. Mensen uit jouw doelgroep moeten jouw dienst of product op het netvlies hebben staan op het moment dat ze in een behoefte voorzien willen worden.

Een online marketing strategie op basis van jouw doelen

Een online marketing strategie stel je niet van het ene op het andere moment op. De strategie bepaal je mede op basis van het profiel van de doelgroep: waar bevindt de doelgroep zich, waar heeft de doelgroep behoefte aan en op welke manier wil de doelgroep worden aangesproken? Alleen door het verhaal van jouw bedrijf met ons te delen, weten we in welke behoefte jouw bedrijf voorziet. De behoefte van de doelgroep en het verhaal van jouw bedrijf moeten op elkaar aansluiten. Dan staat de strategie van je bedrijf als een huis. Een doordachte strategie dat leidt tot een goed verhaal, blijft hangen in het hoofd van de doelgroep. De doelgroep weet dat het op jou kan rekenen en jij weet zeker dat je in die behoefte kunt voorzien.

Een meetbaar resultaat van jouw online marketing

De doelgroep bereiken met uitingen op basis van online marketing is één ding, maar hoe weet je nu wat het je uiteindelijk oplevert? Heb je jezelf simpelweg in de kijker gespeeld bij de doelgroep of wendt de doelgroep zich ook tot jouw bedrijf op het moment dat de mensen uit je doelgroep je nodig hebben? Naast het publiceren van content voor online marketing, houden we nauwkeurig de resultaten bij. Ben je in staat om mee te doen met de concurrentie? Is jouw bedrijf berekend op meer exposure, kunnen jullie de vraag aan? Deze vragen maken het ontzettend belangrijk resultaten te meten, want die laten zien wat je op de korte en lange termijn kunt verwachten. Besteed je online marketing daarom uit aan de experts van Tundra. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om van jouw campagne een succes te maken.

Tundra, digital branding & marketing bureau

We betrekken je bij het hele verloop van jouw online marketing project, juist omdat jouw inbreng ook van groot belang is. En alleen dan wordt het jouw verhaal of het verhaal van het bedrijf dat je vertegenwoordigt. Samen zetten we steeds stappen aan de hand van de strategie die we samen hebben bepaald. We staan bekend als een ervaren en professioneel bureau uit Waalwijk. Je vindt in ons een flexibele sparringpartner die met je meedenkt. Een bureau waar je kunt terugvallen op één aanspreekpunt, die op de hoogte is van de vorderingen die iedere afdeling voor jou maakt. Wel een bureau dat jarenlange ervaring heeft in het verzorgen van online marketing voor bedrijven in Kaatsheuvel, Waalwijk en Drunen, maar ook in de omgeving Den Bosch en Tilburg. In uiteenlopende branches, zowel B2B als B2C.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Bedrijven die Tundra inschakelen voor een online marketing campagne ervaren de hulp van onze experts als een verlengstuk van hun eigen bedrijf. Waar liggen binnen jouw branche de meeste kansen? Daar kijken we samen naar. We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan. Samen vergroten we je online zichtbaarheid zodat jouw bedrijf zich nog beter in de kijker speelt bij de doelgroep. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 299.

Online kansen benutten?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen. Neem contact op

Meer weten over Online marketing?

svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}
svg{fill:#ffe500}

Selectie van projecten:

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229