Je product of dienst succesvol vermarkten, is dat niet wat ieder bedrijf wil? Of jouw doelgroep veranderen in fans? Door middel van marketing zorg je ervoor dat je zichtbaar bent bij je doelgroep en je voldoende vertrouwen wint om tot aankoop over te gaan. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar marketing is een vak en specialisme. Gelukkig weet marketingbureau Tundra hier alles van! Onze online en offline marketing specialisten helpen jouw bedrijf in de regio Tilburg graag verder!

JOUW MERK OF BEDRIJF NAAR EEN HOGER NIVEAU TILLEN?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Waarom een doelgroepanalyse belangrijk is

Voordat marketingbureau Tundra in regio Tilburg de regie neemt over jouw marketing is het eerst belangrijk om te weten wie je doelgroep is. En dan bedoelen we dat je ze ook daadwerkelijk kent. Tijdens een DNA sessie met jullie bedrijf zoomen we in op de missie & visie, kernwaarden (DNA) en de positionering van het bedrijf. Zo bekijken we ook welke doelgroepen voor jouw bedrijf van belang zijn, waar jouw doelgroep zich bevindt en welke behoeften zij hebben. Deze inzichten zijn van cruciaal belang voor het vermarkten van jouw product of dienst. De DNA sessie vindt plaats op ons marketingbureau in Waalwijk, of bij jullie op kantoor in de omgeving van Tilburg.

Communicatie én marketingbureau regio Tilburg

Na het bepalen van je doelgroep(en) gaat marketingbureau Tundra aan de slag met het opzetten van de juiste marketing- en communicatiestrategie. Hierbij bepalen we de juiste kanalen en digitale én gedrukte middelen om jouw doelgroep te bereiken. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de uitvoering van je marketing- en communicatiestrategie, wij ontzorgen je compleet! Waar wij als fullservice marketing- en communicatiebureau in de regio Tilburg zoal mee aan de slag gaan? Denk aan het schrijven van SEO teksten, het opzetten van creatieve advertentie campagnes, zowel in drukwerk als online in Google (SEA), het beheren van social media kanalen, e-mailmarketing en contentmarketing.

Voordelen van een full service marketing en communicatie bureau

Op zoek naar een marketingbureau dat naast het bedenken van een marketingstrategie ook creatieve en opvallende uitingen maakt? Bij marketingbureau Tundra vind je alles onder één dak! Van social media tot Google adverteren en van drukwerk tot een doeltreffende website. Tundra voorziet je graag in alles wat je nodig hebt om jouw marketing en communicatie naar een hoger niveau te tillen. En dat is wel zo fijn! Zo heb je maar één bureau als aanspreekpunt, een bureau in de regio Tilburg dat jouw bedrijf dus echt goed kent.

Tundra, digital branding & marketing bureau

Tundra is een gedreven marketingbureau in Waalwijk, op slechts 15 minuten afstand van Tilburg en Den Bosch. Met een specialisatie in marketing helpen we je graag met al jouw vraagstukken rondom marketing en communicatie. Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop, daarom heb je gedurende het project slechts één aanspreekpunt. Als full service marketingbureau kunnen wij je volledig ontzorgen. Je kunt bij ons terecht voor (online) marketing, websites, webshops en branding & identity. Door onze 20-jaar lange ervaring zijn wij bekend met een groot aantal branches. Denk hierbij aan zakelijke dienstverlening, fashion & lifestyle, overheid & onderwijs, zorg sport & welzijn, kunst & cultuur, IT & software, metaal & maakindustrie, transport & logistiek, vastgoed & bouw, uitvaartsector, food, B2B marketing en B2C marketing.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan met jouw marketingstrategie? En kan jij wel wat hulp gebruiken van de marketing experts van Tundra? Stuur een mailtje naar hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 299.

Meer weten over Marketingbureau?

Selectie van projecten:

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229