Een goed webdesign navigeert de bezoeker langs alle diensten van jouw bedrijf. Aan de hand van het webdesign dat ons bureau uit Brabant voor jou maakt, deel je jouw verhaal. De bezoeker van de website leert je bedrijf kennen en ontdekt wat jouw bedrijf te bieden heeft. Een goede structuur houdt de aandacht vast en laat zien dat achter het design een slimme website zit. De manier waarop het design wordt gemaakt, hangt af van wat je met de website wilt bereiken. Wil je de bezoeker vooral informeren of ook aanzetten tot actie? Dat bepaalt ook hoe het design eruit gaat zien. Is jouw doelgroep vooral B2B, dan wordt de website grotendeels vanaf desktop bekeken maar ook deze doelgroep wisselt het websitebezoek af met de smartphone. Daarom zorgen we dat de website zich aanpast aan de gebruiker. Met onze suggesties voor het webdesign tillen we jouw website naar een hoger niveau. Je website valt op!

Professioneel webdesign laten maken?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op
Brabant webdesign Wishflowers

Een nieuw webdesign nodig en gevestigd in Brabant?

Met een nieuw webdesign geef je online jouw visitekaartje af. Zorg altijd dat sprake is van een duidelijke structuur die de aandacht vasthoudt. Met dank aan die structuur navigeert de bezoeker langs de verschillende diensten of producten van jouw bedrijf. Zorg er daarom voor dat je design logisch in elkaar zit. In één oogopslag ziet de bezoeker of de website aan de verwachting voldoet en of doorklikken de moeite waard is. Wat wil je binnen het navigatiemenu vertellen en welke informatie wil de bezoeker vinden? Dat achterhalen we met het in kaart brengen van het DNA van jouw organisatie. Overtuigen je website en je design niet voldoende, dan is de kans groot dat geen interesse ontstaat in jouw organisatie. Een professioneel webdesign geeft mensen een goed gevoel en zorgt voor bevestiging: het laat zien dat achter het design een betrouwbare organisatie zit. Ga daarom niet overhaast te werk en kies bij een webdesign voor een bureau uit Brabant dat met je meedenkt en oog heeft voor het verhaal dat jij wilt vertellen.

Webdesign Brabant

Een webdesign is de presentatie van jouw organisatie

Een goed webdesign zet de bezoeker van je website aan tot denken of laat de bezoeker overgaan tot actie. Het overgaan tot actie lukt alleen als de bezoeker zich vertrouwd voelt op jouw website. Zorg voor evenwicht tussen het design en de functionaliteit. De mate waarin, hangt af van wat jij met de website wilt bereiken. Wil je de bezoeker vooral informeren, of ook een aankoop laten doen? In het laatste geval moet de koopknop bij de winkelwagen precies op de juiste plek staan. Alles draait om presentatie. Een goed webdesign ademt de identiteit van jouw organisatie. Met de juiste presentatie van je bedrijf en een goed webdesign komt die identiteit van jouw organisatie het beste naar voren. Over die identiteit gaan we met je in gesprek. Vertel ons over jouw organisatie en wat je onderscheidt van de concurrent. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en leren je bedrijf  graag beter kennen. We luisteren naar jouw wensen en hebben ook eigen ideeën. Daarom doen we suggesties waarmee we jouw webdesign naar een hoger niveau tillen. We streven naar een uniek en persoonlijk webdesign met een onderscheidend vermogen. Jouw website moet eigen zijn en ook opvallen!

webdesign Brabant Van Beek

Laat je webdesign ontwerpen door een bureau in Brabant

Het webdesign dat de experts van ons bureau in Brabant ontwerpen, is geschikt voor zowel gebruik op een smartphone als voor gebruik op een desktop computer. Het merendeel van de bezoekers van een website bezoekt deze vanaf de smartphone in plaats van desktop. We zorgen dat de website zich aanpast, hoe het gebruik er ook uitziet. Wat in de ene omgeving wel werkt, past weer minder goed in de andere omgeving. Op de smartphone wil je misschien één knop in plaats van drie of net een ander icoon zichtbaar maken. Achter dit hele design van een website gaan codes schuil. Die zorgen ervoor dat je website technisch goed in elkaar zit en er ook nog eens professioneel en strak uitziet. Coderen is vakwerk en dit vakwerk kunnen de experts van Tundra voor je uitvoeren. Zij hebben ruime kennis en ervaring waardoor jouw nieuwe webdesign gegarandeerd een succes wordt. Na het opleveren van de website verzorgen wij een training waarin jij leert hoe je met je nieuwe webdesign overweg kunt. Hierdoor wordt het voor jou een eitje om zelf nieuwe content toe te voegen. Bij vragen kun je ons natuurlijk altijd raadplegen.

Webdesign Brabant Finc Accountants

Tundra, digital branding & marketing bureau

Het ervaren en professionele bureau Tundra kent met Waalwijk als standplaats een centrale plek in Brabant. We liggen precies tussen de steden Tilburg en Den Bosch. Je vindt in ons een flexibele sparringspartner. Een account project medewerker overziet jouw project en fungeert gedurende het hele traject als een vast aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Deze medewerker kent de status van de werkzaamheden van ons team. Zij werken samen aan het opzetten van een webdesign waarmee jouw bedrijf laat zien waar het voor staat. De bezoeker van je website ziet het verhaal dat jij wilt vertellen. We helpen bedrijven en organisaties in de omgeving Tilburg, Waalwijk en Den Bosch en zijn actief in uiteenlopende branches, zowel B2B als B2C.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Met een strak webdesign zetten we jouw bedrijf stevig op de kaart. De doelgroep weet je te vinden en herkent zich in jouw verhaal. Zo maken we samen je bedrijf nog sterker. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 299. Zien we jou binnenkort op ons gezellige bureau in Brabant?

WIL JIJ EEN WEBSITE MET UNIEK WEBDESIGN?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen. Neem contact op

Meer weten over Website laten maken?

Selectie van projecten:

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229