Tundra is een internetbureau uit Waalwijk, dus op een steenworp afstand van Drunen en Kaatsheuvel. Wij helpen bedrijven met het bouwen van websites en webshops én het genereren van meer online zichtbaarheid. Daarvoor maken we verschillende soorten campagnes. Heeft de bezoeker jouw website eenmaal gevonden, dan is het natuurlijk wel van belang dat jouw website zelf ook op orde is. De bezoeker beslist namelijk binnen enkele seconden of jouw website het waard is om langer te verblijven.

Daarvoor moet het verhaal dat jij op de website vertelt, kloppen van A-tot-Z. Wie ben je en waarom moet de bezoeker van je website bij jou zijn en niet bij de concurrent? Deze vragen beantwoordt ons team samen met jou. Bij Tundra werken verschillende experts onder één dak. Samen zorgen we dat je op de radar komt bij de doelgroep. Het is altijd het uitgangspunt dat mensen zich gaan herkennen in een verhaal en ermee vertrouwd raken. Op het moment dat ze jouw product of dienst nodig hebben, denken ze aan jou. Ben je gevestigd in Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel en zoek je een internetbureau? Schakel Tundra in en verken samen met ons het landschap van online mogelijkheden.

Professioneel internetbureau voor jouw bedrijf?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op

Online meer bereik? Internetbureau Tundra uit Waalwijk helpt je graag!

Je krijgt online meer bereik op het moment dat een internetbureau ervoor zorgt dat jouw website aan alle voorwaarden voldoet. Een goede website mag je zien als de eerste kennismaking tussen jouw bedrijf en je potentiële klant. In enkele seconden beslist de bezoeker van jouw website om wel of niet op de website te blijven en door te klikken. Zorg daarom dat je verhaal klopt als een bus en dat de bezoeker zich welkom voelt op jouw website. Daarbij is het niet alleen de bezoeker die moet worden overtuigd, dat geldt net zo goed voor zoekmachines zoals Google. Zit je website goed in elkaar, dan wordt hij ook beter beoordeeld. Zo stijgt jouw plek in de zoekresultaten. De experts van internetbureau Tundra uit Waalwijk kunnen je helpen dit te bereiken.

Full service internet marketing bureau in regio Waalwijk Drunen en Kaatsheuvel

Tundra is een full service internet marketing bureau. We zijn actief in de regio Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel en ook verder daarbuiten. Het voordeel van een full service internet marketing bureau is dat alle expertises zich onder één dak bevinden. Ons team bestaat onder andere uit online marketing specialisten, webdesigners en webdevelopers. Zij vinden een klik met de klant belangrijk en houden jou gedurende het hele project op de hoogte van de vorderingen. Waar nodig schakelen jullie met elkaar.

Doordat alle expertises bij elkaar samenkomen, komt jouw verhaal in iedere uiting terug. Dat is belangrijk, want ieder bedrijf heeft een uniek verhaal te vertellen. Daarmee onderscheid jij je van de concurrent. We kijken naar de strategie en visie van je merk en bouwen deze waar nodig verder uit. Samen met jou werken we aan de mooiste resultaten voor je bedrijf, waar jij nu en in de toekomst verder op kunt varen.

Waarom online zichtbaar zijn belangrijk is

Voor Tundra kent het digitale landschap aan online mogelijkheden geen geheimen. Dat is ook waarom wij zo enthousiast worden van ons werk: marketing ontvouwt zich hier via paden die in eerste instantie onbegaanbaar lijken. Binnen ons internet marketing bureau in Waalwijk gaan wij op ontdekkingstocht en vertalen de kansen naar een plan van aanpak dat werkt voor jouw bedrijf. Zo komen we tot een website die jouw merk ademt. Het verhaal op je website moet kloppen van a-tot-z. Pas wanneer het verhaal klopt, kun je datzelfde verhaal ook in andere uitingen terug laten komen. Mensen gaan zich herkennen in het verhaal van jouw bedrijf. Dat voelt vertrouwd en maakt dat je op de radar staat bij deze mensen op het moment dat ze jouw product of dienst nodig hebben.

Tundra, digital branding & marketing bureau

Een fullservice internetbureau zoals Tundra uit Waalwijk zorgt dat je een online marketingstrategie krijgt die in alle uitingen terug gaat komen. Of je nu meer conversie wilt vanuit de webshop of op zoek bent naar meer contactmomenten vanuit de website, wij zorgen dat de belangrijkste vormen van online marketing op orde zijn. Daarbij kun je denken aan SEO en SEA marketing, social media marketing en content marketing.

De klanten voor wie wij werken, omschrijven ons als een ervaren en professioneel bureau. Wil je ook werken met een flexibele sparringpartner met jarenlange ervaring? We werken veel voor bedrijven in deze branches: zakelijke dienstverlening, fashion & lifestyle, overheid & onderwijs, zorg sport & welzijn, kunst & cultuur, IT & software, metaal & maakindustrie, transport & logistiek, vastgoed & bouw, uitvaartsector, food, B2B marketing en B2C marketing.

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Net als de mogelijkheden van online marketing, zijn ook de mogelijkheden van ons internetbureau eindeloos. Benieuwd hoe we samen jouw online zichtbaarheid, bedrijf of organisatie nóg sterker kunnen maken? Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 299.

JOUW BEDRIJF NAAR EEN HOGER NIVEAU TILLEN?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen. Neem contact op

Meer weten over Internetbureau?

SELECTIE VAN LOCALE PROJECTEN:

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229