Ons webdesign bureau uit Waalwijk in de omgeving van Drunen en Kaatsheuvel brengt jouw website onder de aandacht bij jouw doelgroep. Dat doen we met een webdesign met een goede structuur en een duidelijke navigatie. Hoe meer tijd de bezoeker op jouw website doorbrengt, des te hoger het doorklikpercentage. Met een hoog doorklikpercentage zien zoekmachines jouw website als een autoriteit in jouw vakgebied. Dat zorgt ervoor dat je hoger in de zoekresultaten komt te staan. Heb je een webdesign bureau uit Drunen nodig of zoek je een webdesign bureau in de omgeving van Kaatsheuvel, dan kan Tundra het professionele bureau zijn dat je zoekt. Samen zorgen we voor een design waardoor de bezoeker van de website meteen is getriggerd: hij wil verder lezen en doorklikken. Het DNA van jouw website komt op alle pagina’s terug. De website moet namelijk één geheel zijn en de bezoeker aan de hand nemen. Met een goed doordacht webdesign kies je voor een website die gebruiksvriendelijk is en vindbaar. Onze webexperts maken al jarenlang websites en weten aan welke eisen een website moet voldoen.

Professioneel webdesign voor jouw bedrijf?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen.

Neem contact op
website en webdesign Finc Accountants Waalwijk

Een professioneel webdesign laten ontwerpen in Waalwijk?

Een professioneel webdesign kun je laten ontwerpen in Waalwijk door de experts van Tundra. Met een open blik kijken we naar de mogelijkheden die we kunnen inzetten voor jouw bedrijf. Wil je jouw doelgroep aanspreken en aan je binden met een goed verhaal, zorg dan in de eerste plaats voor logische en overzichtelijke pagina’s. De bezoeker van jouw website wil namelijk direct vinden waarnaar hij zoekt en niet worden afgeleid. Het moet geen enkele moeite kosten om de juiste informatie te vinden. Bij het maken van een webdesign gaan we voor bezoekers die geboeid zijn en aangehaakt blijven.

Tijdens het bezoek aan jouw website navigeert jouw bezoeker eenvoudig door de website. Dat doet de bezoeker zowel op de desktop versie als op de mobiele versie. Mobiele versies worden vaak meer bezocht dan een desktop versie. Dat maakt de indeling van een pagina en de tekst extra belangrijk. De informatie op jouw website komt via een klein scherm binnen bij de bezoeker. Neem de bezoeker daarom mee op een logische reis door jouw website. Waarmee wil je de bezoeker triggeren en met welke informatie wil je hem overtuigen?

Dankzij het werk dat we de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren voor onze klanten, weten we precies hoe we een nieuwe website kunnen inrichten. Dat doen we zo overzichtelijk en logisch mogelijk. Behalve dat je website logisch moet zijn ingericht, is het belangrijk dat de website er ook strak uitziet. Een strakke website laat een goede indruk achter bij jouw doelgroep. Zo’n website ziet er ook professioneel uit. Onze webdesign experts uit Waalwijk vertalen het DNA van jouw website op creatieve wijze door naar het webdesign. Een webdesign dat past bij het karakter van jouw bedrijf en bij wat jij wilt uitstralen.

website QDossier Waalwijk

Een goed webdesign zorgt voor een betere vindbaarheid

Met een goed webdesign komt jouw website sneller onder de aandacht van je doelgroep. Een goede indeling en structuur van je website zijn daarom van grote invloed op de vindbaarheid. De bezoeker komt vanuit een zoekmachine binnen op de voor hem meest relevante pagina na het invullen van een specifieke zoekopdracht. Een goede structuur is daarom voor je hele website belangrijk.

Wie de bezoeker op een logische manier door de website leidt, bevordert het doorklikpercentage. Hoe meer tijd de bezoeker op jouw website doorbrengt, des te relevanter wordt jouw website voor de zoekmachines. Zij zien jouw website als een autoriteit en als voldoende relevant om bij de doelgroep bovenaan de zoekresultaten te verschijnen. Bij het maken van een webdesign verwerken we de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op de juiste plaats. Zo ben je niet alleen beter vindbaar, maar kom je ook onder de aandacht van bezoekers die voor jou relevant zijn en aan wie jij jouw verhaal wilt vertellen.

webshop WishFlowers

Laat je webdesign maken door een bureau in Waalwijk

Het maken van een webdesign is een expertise die de medewerkers van ons bureau in Waalwijk beheersen. Met het realiseren van een professioneel webdesign investeer je in jouw bedrijf. Er is veel techniek en kennis nodig voor het bouwen van een website die goed werkt, gebruiksvriendelijk en bovenal vindbaar is. Een webdeveloper beheerst deze expertise door simpelweg jarenlang websites voor uiteenlopende bedrijven en organisaties te bouwen. Dat zijn precies de webdevelopers die wij in huis hebben. Experts die op de hoogte zijn van de nodige technieken, creatief zijn in het maken van een webdesign en alle ins en outs van marketing kennen. Ontwikkelingen op het gebied van techniek, vindbaarheid en vormgeving blijven elkaar opvolgen en daarom spijkeren we kennis continu bij.

website en webdesign DGF Notarissen Kaatsheuvel

Tundra, digital branding & marketing bureau

Tundra is een professioneel bureau met een centrale ligging in Brabant. Ons kantoor ligt in Waalwijk en bevindt zich daarmee op minder dan tien minuten afstand van Drunen en Kaatsheuvel. De medewerkers van Tundra staan bekend als flexibele sparringpartners, werken transparant en nemen je vanaf het eerste moment mee in ons plan van aanpak. Samen maken we van jouw project een succes zodat je nog beter vindbaar wordt onder jouw doelgroep. We bedienen bedrijven in Brabant in uiteenlopende branches, zowel B2B als B2C.

website en webdesign Van Beek Drunen

Benieuwd wat Tundra voor jou kan betekenen?

Met een professioneel webdesign maken we jouw merk, bedrijf of organisatie nóg sterker. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met jouw stappenplan. Bij het uitvoeren van het stappenplan heb je één aanspreekpunt, die jou op de hoogte houdt van de vorderingen die we maken en benieuwd is naar jouw feedback. Stuur een mail naar hallo@tundra.nl of bel ons op 0416 355 299. We zien je graag op ons creatieve bureau in Waalwijk, in de omgeving van Drunen en Kaatsheuvel.

WIL JIJ EEN WEBSITE MET UNIEK WEBDESIGN?

Ga in gesprek met onze experts en ontdek waar jouw kansen liggen. Neem contact op

Meer weten over Website laten maken?

SELECTIE VAN regionale PROJECTEN:

Like to hear from you!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en nieuwtjes!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Benieuwd hoe we samen jouw merk, bedrijf of organisatie nog sterker kunnen maken?
Stuur een mail naar hallo@tundra.nl
Of bel ons 0416 355 229